Ertuğrul Özkök'e 'artist' dedi

'Rakamların Efendisi' Yiğit Bulut, Hürriyet yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök'e 'artist' dedi! Peki neden?

Referans ve Vatan yazarı Yiğit Bulut, Amiral Gemisi kaptanı Ertuğrul Özkök'e “artist” dedi. Bulut, Özkök'ün büyük paralarla damadı ve kızına TRT'de dizi çektirdiğini yazarak açıkça tavır koydu.

İşte Bulut'un Evrim Teorisi gibi konular yerine light yazılar yazacağını belirten yazısının ilgili bölümü;

(...) Dostlarım, ben şunu gördüm ki; ciddi konulara "dalmak" ve "beraber sorgulayalım" demek büyük bir suç. ÖZÜR DİLİYORUM... Ben de artık "balinaları, uzaylıları, bağları, bahçeleri, üzümü, kayısıyı, sirkeyi, şarabı" yazacağım! Ben de artık "kimseyi eleştirmeden" kızıma-çocuğuma büyük paralar ile TRT'de dizi çektireceğim! Hatta "artist" olup ben de oynayacağım! Başbakan'a "oskar" verip, kızınca "oskarı" geri alacağım! "Ne oluyor" diyenlere de "kara gömlekli, kara vicdanlı" diyeceğim!
SÖZ VERİYORUM; ben de artık "cesur" denemeler yerine "günü masallarla" geçireceğim!

Dostlarım, fikir tartışması bizim neyimize! Boşuma gelmemiş bu ülkede "hak etmeyenler, hak etmedikleri her" yere! Ve boşuna "sirkeyle" yıkanıp, üzüm suyuyla "duş" almamışlar her gece!

Son söz: Bu ülkede "şarabı" yazmak çok kolay... Ama "yaratıcı olabilir" demek "engizisyonluk" suç! İyi uykular güzel Türkiyem! "İlk itici güç de", "yaratıcı zeka da" yok! Akdeniz'de balina avına devam! Herkes "rahat" olsun!