Ertuğrul Özkök, Uluç'un hevesini neden kırdı?

Meğer Uluç, Ertuğrul Özkök'ün 'ihramlı' fotoğraflarını görmek istiyormuş. Ama bu kareler yayınlanmadığı için de Özkök'e kızmış...

GAZETECİLER.COM
Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan'ın umre gezisini okuyanlar bilir...
Özkök, ihrama büründüğü halde, fotoğraflarının yayınlanmasından yana olmadı.
İstemedi 'ihramlı' karelerinin boy boy Hürriyet'in manşetinde gözükmesini...
Sebep olarak da kendisini ihramın içinde 'tuhaf' hissettiğini ve o halde okuyucunun karşısına çıkmanın geçerli bir nedeni olmadığı açıkladı.
Hıncal Uluç da bu konuya değinmiş...
Meğer Uluç, Ertuğrul Özkök'ün 'ihramlı' fotoğraflarını görmek istiyormuş.
Ama bu kareler yayınlanmadığı için de 'elinden oyuncağı alınmış çocuklar gibi' mızmızlanmış ve bakmamış yazı dizisinin ne başlığına, ne fotoğraflarına, ne de yazılıp çizilenlere.
Yani Ertuğrul Özkök bütün hevesini kırmış Hıncal Uluç'un...
Bakın kendisi nasıl anlatıyor bunu?

"İhramı giymiş mi, Ertuğrul.. Evet.. Etrafta dolaşmış mı?.. Evet.. O zaman biz Hürriyet okurlarından niye saklıyor?. Kendisine mi güvenmiyor, biz okurlara mı?..
İkincisi.. Benim özel sebebim de var. Ayşe benimle Hürriyet için röportaja gelince, bir resim teklif etti.. O polis, ben sanık.. İtiraf ettirme pozu.. Kıyafeti kiralamış. Gözüm bağlanacak, ellerime kelepçe..
Yani sahte bir sahne yaratacağız.. Düşünmedim bile "Evet" derken.. Hürriyet'e ve Hürriyet okuruna saygımdan.. Kasıtlı yanlış yorumlayacakları ve üzerime gelecekleri bildiğim halde..
Yani ben olmayan, hiç yaşanmamış bir sahneden sakınmadım, Ertuğrul yaşadığı bir sahneyi Hürriyet okurundan gizleyerek, bana özelde de haksızlık ediyor..
Bu duygular inanın tüm hevesimi kırdı. Günlerdir o sayfaları hızla çeviriyorum.. Bakmıyorum, fotoğraf ve başlıklara dahi.."