Ertuğrul Özkök tarafını seçti: Fatih Altaylı mı, Nagehan Alçı mı?

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, taciz iddiası davasında hakkında takipsizlik kararı çıkan oyuncu Talat Bulut'a ilişkin "Eğer bir kadın savcımız bu dosyaya baksaydı netice böyle olmazdı" demişti.

Dizi setinde kostüm asistanı Özge Ş'yi taciz ettiği iddia edilen oyuncu Talat Bulut hakkında verilen takipsizlik kararı kesinleşti.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, karar sonrası Talat Bulut'un sosyal medyadan yaptığı 'Bana iftira atanları sükûnetle takip ettim' açıklamasını "çok intikamcı bir kibir" olarak tanımladı.

Kendisinin uzlaşmacı bir üslubu tercih ettiğini söyleyen Özkök, "Bu özelliğime dayanarak buradan bütün âleme ilan ediyorum.  Ben bu konuda Fatih Altaylı ile değil Nagehan Alçı ile aynı cephedeyim. Samimi olarak onun tek başına verdiği bu mücadeleyi bütün kalbimle destekliyorum." dedi.

TALAT KARDEŞİM DİKKAT ET GİDEREK ANTİPATİK OLUYORSUN
BÜTÜN bu olay sırasında, Talat Bulut’a karşı bir linç havasının oluşmaması için kendi çapımda uğraştım.

Hakkında takipsizlik kararı verilince onun hakkını da vermeye çalıştım. Ama görüyorum ki karar sonrası süreci iyi yönetemiyor.

Olgunca bir davranıştan çok intikamcı bir kibir sergiliyor. 

Hissiyatımı söyleyeyim... Bu tutum onun aleyhine çalışıyor. Giderek daha antipatik oluyor. Oysa, daha olgun, daha bağışlayıcı bir tavır onu güçlendirir.

Yapması gereken şey, kadınların ve birçok erkeğin vicdanına sığmayan bu kararı, onların da vicdanına yerleştirecek bir davranış sergilemektir.



BU KONUDA FATİH'LE DEĞİL NAGEHAN'LAYIM
NAGEHAN Alçı, Talat Bulut’a karşı neredeyse tek başına bir mücadele veriyor. Bu arada karşı cephede ise Fatih Altaylı ile beni yan yana koyuyor.

Evet doğru ikimiz de “Önemli olan kadın hâkim değil, gerçek hâkimdir” diyoruz... Doğru da diyoruz... Ama bu bizi “erkek egemen dünyanın” bir parçası yapmaz. Bu arada bir de sır vereyim. İkimiz de kadınlardan çok korkan erkekleriz.

Ama Nagehan bilmeli ki, Fatih-Ertuğrul cephesinde bir ayrım var. 

Üsluplarımız farklı... Fatih ele aldığı konuyu çatışmacı bir üslupla tartışıyor. Bense uzlaşmacı üslubu tercih ediyorum.

İşte bu özelliğime dayanarak buradan bütün âleme ilan ediyorum. 

Ben bu konuda Fatih Altaylı ile değil Nagehan Alçı ile aynı cephedeyim. Samimi olarak onun tek başına verdiği bu mücadeleyi bütün kalbimle destekliyorum.

Habertürk'e 2 bomba transfer birden! Habertürk'ten yeni bir bomba daha! TV100’de Kübra Par bombası