Ertuğrul Özkök delirmiş! İşte kanıtları:

Ertuğrul Özkök delirmiş! Haber kaynağımız Serdar Turgut efendim. Yani öyle boş boş konuşmuyoruz.

GAZETECİLER.COM

Ertuğrul Özkök delirmiş! Haber kaynağımız Serdar Turgut efendim. Yani öyle boş boş konuşmuyoruz. Serdar Turgut 'itiraz edenler olabilir' diye düşünerek Özkök'ün delirdiğini madde madde kanıtlarıyla

Ertuğrul Özkök'ün artık tamamen delirdiğine dair göstergeler top10 listesi

1- Bugün İstanbul'da deprem olsa ve 150 bin kişi ölse üstelik tsunami de gelse ve ilave 100 bin kişi daha ölse, o akşam 'Acaba hangi şaraptan içsem?' sorusunu hayatının merkezine alabilir, o sorunu çözmeye tüm dikkatini verebilir. Arzu ettiği kalitede şarap içemezse o gece bir tek buna üzülebilir.

2-
Kendisine saç ektirme ve daha sonra saçlar uzayınca bunları kazıtıp saçını ekim işleminden önceki haline döndürmek istediğini söylüyor. Bu temelde son derece absürt ve anlamsız olan bu kısırdöngüye tutkuyla inanıyor. Buradaki temel mantığı göremeyip, anlayamayanlara da sert eleştiriler getirebiliyor.

3- Uyumayı tamamen bıraktı. 'Yorgun olmuyor musun?' sorusuna 'Yooo, neden olayım ki' diye şaşırtıcı bir cevap verebiliyor. Hiç uyumamanın insanı yorabileceğini düşünen arkadaşlarını anlayışsızlık ve empati yapamamak ile suçluyor. Sabaha karşı saat 04.00'te kendisine çekilen SMS mesajlarına anında cevap veriyor ve o saatte mesaj sohbeti bile yapabiliyor. Kendisine ilk mesajı çeken kişi, mesajlaşmanın bir aşamasında yorulup uyumak isterse ona da kızıyor ve o yorgunluğun nedenini anlayamıyor.

4- Eğlenmek için aynı filmi üst üste defalarca izleyebiliyor. 'Baba' filmini yaklaşık bin defa izlediği yakın çevresi tarafından ifade ediliyor. 'Don Corleone' ile akrabalığı olduğuna samimi bir şekilde inanıyor.

5- Son zamanlarda 'Arada bir işe giderken metrobüsü de kullanmak lazım. Bunu yapmayanlar halka yabancılaşıyor' diye konuşmaya başladı. Metrobüse koruma ordusu ile binmesinin tuhaf ve komik kaçacağını, bundan iyi bir mizah yazısı çıkacağını söyleyen arkadaşını duyarsızlık ve anlayışsızlıkla suçluyor.

6- Sabaha karşı 05.00'te neşeli oluyor. Ve üstelik başkalarının o neşeyi paylaşmamalarını anlayamıyor. O saatte arkadaşlarına ev ziyareti yapabiliyor. O saatte gittiği arkadaşına birlikte film seyretmeyi teklif edebiliyor. 'Pizza da ısmarlayalım' diyebiliyor. 'O saatte pizza yenilmemesi gerekir' diyenleri ise çok kapsamlı, çok teorik ve derin bir analizle iknaya girişiyor. Maalesef ikna ediyor da...

7- Arkadaşına durup dururken 'İleride seninle ben Buca'ya gidelim ve el ele tutuşup denize yürüyelim. Boğuluncaya kadar yürümemizi sürdürelim' diyor. Arkadaşı 'Peki intihar edelim de neden illa el ele tutuşacağız ki' diye sorunca da 'Biz öldükten sonra 10 yıl kadar filan medyaya konuşma ve dedikodu konusu çıksın diye böyle yapmalıyız' diye konuşuyor. Arkadaşını bunun güzel, şık ve derhal yapılması gereken bir şey olduğuna ikna ediyor.

8- Vücuduna anlamını bilmediği dövmeler yaptırıyor. 'Bunlar nedir?' diye soranlara dövmelerin Japonca olduklarını söylüyor. Durum böyle giderse sonunda kendisinin 'Taksi Şoförü' filmindeki Robert de Niro karakteri gibi çıldırıp katliam yapacağından korkan arkadaşlarını 'Bir şey olmaz, boşver' diyerek her şeye rağmen durumun normal olduğuna ikna ediyor.

9- Şu aralar 2070 yılının Hürriyet gazetesinin nasıl olması gerektiğini düşünüyor, planlar yapıyor. O yıl için şık içerikler planlıyor.

10- Bir gün önce Türkiye savaşa girmiş olsa, bu nedenle dünya savaşı çıkması ihtimali bile olsa, o günkü gazeteyi hazırlarken birinci sayfaya hangi güzelin resmini koyacağına tüm konsantrasyonunu verebilir. Geri kalan diğer tüm haberleri bir detay olarak algılayabilir. Bazı diğer haberlerin daha önemli olduğunu söyleyenlere de kızabilir.