Ertuğrul Özkök: Bizler kullanışlı aptaldık onlarsa kullanışsız gaddar

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Doğan medyasına savaş açan Star grubu ve Ethem Sancak için "kullanışsız gaddarlar" ifadesini kullandı.

Doğan Medya Grubu ve Star Medya Grubu arasındaki savaş hızla devam ediyor. Aydın Doğan ve Ahmet Hakan'ı manşetten hedef alan Güneş gazetesine tepkiler sürerken Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ten de bir cevap geldi.

Ertuğrul Özkök, zamanında kendilerinin yaptıkları hataları da hatırlatarak, biz hatamızı çabuk anladık dedi. Ardından "
Şems ve adamları ise bu kumpası bizzat kendileri kurdular ve iftirayı gazetelerinin manşetine koydular" diyerek, onlar "kullanışsız gaddar" ifadesini kullandı.

İŞTE ÖZKÖK'ÜN YAZISI

Bizler kullanışlı aptaldık onlarsa kullanışsız gaddar

Yıllarca önce bize yutturulan o meşum belgede şu yazıyordu: "Mehmet Ali Birand ve Cengiz Çandar PKK yandaşıdır. Hatta PKK'dan para almışlardır..."

Manşetten yayınladık. Geçen pazar günü Şems'in balçık ve ziftle sıvanmış mevkutesinin manşetinde ne yazıyordu: "Aydın Doğan ve Ahmet Hakan PKK ve terör destekçisidir."

Aynı iftira...

Ama aralarında fark var.

Bize resmi bir mahfilden belge gibi görünen resmi bir kâğıt iletmişlerdi. Meğer kumpasmış, andıçmış yuttuk.

Şems ve adamları ise bu kumpası bizzat kendileri kurdular ve iftirayı gazetelerinin manşetine koydular.

Bizler kullanışlı aptaldık, onlarsa kendi kendilerini kullanan kullanışsız gaddarlar. Bizler andıçlanan arkadaşlarımızın cezalandırılmasını aklımızdan bile geçirmedik. Onlarsa hem polis, hem savcı, hem hâkim yerine geçip cezalarını bile kestiler.

Bizler hatamızı çabuk anladık, bu karanlık andıcı silmek için özür dileyip o arkadaşlarımızla helalleşmeye ant içtik. Onlar ise bizim arkadaşlarımızı ortadan kaldırmaya ant içtiler. Bizler üzülerek, başkasının neden olduğu bu ayıbı alnımızda taşımaya devam edeceğiz.

Onlarsa bizzat kendi kurdukları bu kumpası, bu zift, katran ve çamuru gönüllü olarak alınlarında taşımaya devam edecek.