Erol Köse davası örnek bir dava olabilir!

Erol Köse Twitter’da fırtına gibi esiyor. Bir bakmışsınız bir haber merkezi, bir bakmışsınız polemik üretim fabrikası, bir bakmışsınız mavracıbaşı, bir bakmışsınız kavga dövüş

GAZETECİLER.COM - "Erol Köse Twitter'da fırtına gibi esiyor. Bir bakmışsınız bir haber merkezi, bir bakmışsınız polemik üretim fabrikası."

Bu yorum Radikal yazarı Cüneyt Özdemir'in. Özdemir bir ara kendisine de askerliğini yapmadı diye saldıran Köse'yi neden takip ettiğini bakın nasıl anlattı:
 
BANA DA SARDIRMIŞTI

"Ben Erol Köse’yi özellikle sosyal medyaya girdikten sonra yakından takip etmeye başladım. İlk takibim biraz mecburiyetten oldu. Zira Erol Köse bana sardırmıştı. Köse benim ‘askerliğimi yapmadığımı’ iddia ediyordu. Askerliğimi yaptığımı kendisine söyleyince bana sardırmaktan vazgeçti."

Türkiye'de Twitter'ın resmi bir şirketi olmadığını bu nedenle yasal boşluktan yararlanılabildiğini anlatan Özdemir, Köse'nin de her karakola çağrıldığında hesabım hacklendi, o mesajları ben yazmadım diyerek kurtulduğunu anlattığı yazısında, Köse'nin Acun Ilıcalı ile ilgili iddialarına da yer verdi:

BU DAVA TÜRKİYE'DE ÖRNEK OLABİLİR

"Erol Köse’nin son olarak hedefinde televizyon dünyasından Acun Ilıcalı var. Erol Köse, Acun Ilıcalı’nın reytinglerde hile yaptığını iddia ediyor. Benim kafama yatan bir iddia değil. Ben Acun’un pek çok programını zevkle oturup seyrediyorum. Zaten seyretmediklerimin de reytinglerde düştüğünü fark ediyorum. Yani en azından Erol Köse’nin bu iddiasının tutulur bir yanı yok.

Yine de iddiaya konu olan taraflar ciddiye almışa benziyorlar. Erol Köse hakkında 1 milyon liralık dava açmışlar. Anladığım kadarı ile bu sefer taraflar davadan vazgeçecek gibi gözükmedikleri gibi tersine işi ABD’de mahkemeye de taşıyabilirler.

Bu dava Türkiye’de örnek bir dava bile olabilir."

Cüneyt Özdemir'in yazısının tamamını buradan okuyabilirsiniz.