Erman'sız Maraton bana yakışmaz!

Şansal Büyüka, dün gece CINE5'te Full Ekran programına katılarak merak edilen soruları ilk kez yanıtladı...

Şansal Büyüka'nın Digiturk'te kaldığını ve geri dönüşü şampanyalarla kutlandığını dün Medyatava'da duyurmuştuk. Şansal Büyüka, dün gece CINE5'te Full Ekran programına katılarak merak edilen soruları ilk kez yanıtladı...

 

Şansal Büyüka, Digiturk'le anlaştıktan sonra dün gece CINE5'te yayınlanan Full Ekran programına telefonla bağlandı ve Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı...

"Erman Hoca'dan başkasıyla Maraton yapmak bana yakışmaz" diyen Şansal Büyüka şunları söyledi;

Öyle söylendiği gibi şişe şişe şampanyalar patlamadı ama sapğolsun arkadaşlar kutlama yaptılar, tebrik ettiler. Genel Müdürümüz de tebrik etti. Benim için gitmek de çok zordu kalmak da... Biz sonuçta bu ailenin bir parçasıyız. Gitsem de kalsam da gönül bağımız hiçbir zaman kopmaz. Çünkü Lig TV'yi biz bu ekiple kurduk, bugünlere getirdik.

İlk ihale alınıp futbol yayınlayan bir kanal açılmaya karar verildiğinde, 1 hafta içinde yayına başladık. Lig tv yayın hayatına başlayalı tam 9 yıl oldu.

Ama Erman Hoca'yla bu sefer ayrı düştük. Erman Hoca benim kadim dostum onunla ayrı bir gönül bağımız var. Erman hoca çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir insan. Her şey başladığı şekli ile güzel… Maraton'a da Erman Hoca'yla başladık, yıllarca da çok güzel birlikte çalıştık. Ben Maraton'u Erman Hoca’ dan başkasıyla düşünemiyorum,  yaparsam  bana yakışmaz. Erman hocaya da büyük saygısızlık olur… Bu yüzden Lig TV'de kaldım ancak Maraton'u yapmayacağım. Ekran önünde yer almayı düşünmüyorum.

Digiturk  olarak ihaleyi alarak türk futbolu adına çok ağır bir yük altına girdik. Kolay bir yol yok önümüzde… Şimdi herkes yeniden kolları sıvayıp çizmeleri giyecek"..

Şansal Büyüka, "Yönetimle ekibin küçülmemesi için pazarlık yaptığınız söylendi, bu konuda anlaşma sağladınız mı yönetimle" sorusunu ise şöyle yanıtladı.

"Yönetimle karşılıklı taleplerimiz vardı. Bu konuda bir sıkıntı kalmadı. Yönetimden ekibi küçültmek gibi bir baskı yok… İşten çıkarma olmayacak, çalışma arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz… Ancak yeniden organize olmamaız gerekiyor çünkü dediğim gibi Digiturk çok büyük sorumluluğun altına girdi, Türk futbolunun finansörü olarak tek başına ağır bir sorumluluk üstlendi. Maraton'un yerine hangi programın olacağı henüz belli değil. Lig tv profesyonel bir kurum. Maratonun yerine spor müdürlerimiz tarafından hazırlanan başka güzel programlar olacak…