Erman Hoca ana haberlerin yeni yıldızı oldu!

Erman Toroğlu Maraton'u bırakmak zorunda kaldı ama kabına sığmaz kişiliğini yansıtacak yeni bir mecra buldu. Hemde Maraton'dan daha güçlü bir mecra.

GAZETECİLER.COM (ÖZEL)

Erman Toroğlu Maraton
'u bırakmak zorunda kaldı ama kabına sığmaz kişiliğini yansıtacak yeni bir mecra buldu. Hemde Maraton'dan daha güçlü bir mecra.

Erman Hoca ana haber bültenlerinin kadrolu danışmanı olacak gibi gözüküyor. Ünlü yorumcu hergün başka bir kanalın ana haber bültenine konuk oluyor. Her gün derken abartmıyoruz, sahiden hergün. Toroğlu, Çarşamba günü ATV ana haberin konuğu oldu. Perşembe akşamı Kanal D ana haber bülteninde boy gösteren Toroğlu Cuma akşamı ise Star TV ana haberde görüldü. Show TV ise LİG TV ile aynı grupta oluşu nedeniyle Hoca'ya yer vermedi muhtemelen. Yoksa onlar da Toroğlu'nun uzmanlığından faydalanacaktı şüphesiz!

İşin ilginç yanı ise tüm bu haberlerin hiç birinde konu futbol değildi. ATV, Toroğlu'nun meclisteki kavgayla ilgili yorumlarını aldı. Kanal D Türkiye'nin gündemini sordu, Star TV ise çarşı pazar gezerek sebze meyvenin iyisini Erman Hoca'nın ağzından seyircisine tanıttı.

Hoca, Maraton'dan kovulduktan sonra 'şimdi ne yapacak bakalım' diye merak ediliyordu. Anlaşılan Toroğlu'nun söyleyecekleri futbolla sınırlı değil.

ÇARŞAMBA AKŞAMI ATV ANA HABER BÜLTENİ



PERŞEMBA AKŞAMI KANAL D ANA HABER BÜLTENİ

CUMA AKŞAMI STAR TV ANA HABER BÜLTENİ