Erdoğan gecikince Yiğit Bulut ecel terleri döktü!

Erdoğan'ın katılacağı Sansürsüz saat 22:22'de başladı ama Başbakan olmadan başladı. Erdoğan'ın gecikmesiyle bir canlı yayın krizi yaşandı.

GAZETECİLER.COM
Habertürk ekranları gün boyu Yiğit Bulut'un hazırlayıp sunduğu Sansürsüz'de Başbakan Erdoğan'ın ağırlanacağını duyurdu. Saat 22:22'de başlayacağı duyurulan progamda Erdoğan'ın gecikmesiyle bir canlı yayın krizi yaşandı.

Habertürk gün boyu duyurusunu yaptığı gibi saat 22:22'de Yiğit Bulut'un hazırladığı Sansürsüz'ü ekranlara getirdi. Ancak Bulut duyurulduğu gibi Başbakan Erdoğan'la birlikte değil yalnız olarak kameranın karşısındaydı. Başbakan'ın geciktiği ama az sonra programa katılacağını açıkladı.

Ancak araya giren sayısız VTR'den sonra hala Başbakan'ın gelmeyişi Habertürk'ü ve Yiğit Bulut'u hayli zor durumda bıraktı. Arada kısa bir açıklama daha yapan Bulut yine, Başbakan'ın az sonra yayına katılacağını söyledi ve VTR'ye pas attı. Başbakan'ın beklendiği 20 dakikalık süre boyunca ise ekranda AKP mitingleri ve Başbakan'ın konuşmalarından kesitler verildi. Beklenmeyen rötar nedeniyle, Yiğit Bulut'un ecel terleri dökerken, Habertürk ekranları uzun bir süre AKP bayrakları ve Başbakan'ın miting konuşmalarına teslim oldu.
İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları