Erdal Şafak teknolojiye nasıl ayak uyduruyor?

Teknoloji ilerledikçe, Sabah'ın tepe ismi Erdal Şafak da bu teknolojiye ayak uydurmaya devam ediyor... Ve başlıyor Sabah'taki yeniliklere...

GAZETECİLER.COM -
Teknoloji ilerledikçe, Sabah'ın tepe ismi Erdal Şafak da bu teknolojiye ayak uydurmaya devam ediyor...
Bugünkü makalesine 17 Ağustos depreminin yıl dönümüyle başlıyor...
Sabah ekibinin bunun için geçtiğimiz hafta boyunca o büyük felaketten 10 yıl sonra nelerin değiştiğini, nelerin hiçbir şey olmamış gibi aynen süregeldiğini kamuoyuna yansıtmaya çalıştığını yazdı.
Nasıl mı?
Sabah ekibininin, Avcılar'dan Yalova'ya, Sakarya'dan Düzce'ye kadar tüm bölgeyi dolaşıp 10 yılın bilançosunu çıkarıp, geride kalan 10 yıla ayna tuttuğunu anlattı.
Daha sonra da e-Sabah'a değindi...
Yani Sabah'ın internet sitesinde ne gibi değişikliklerin bizi beklediğini açıkladı.
Dedik ya Erdal Şafak ve ekibi hızla takip ediyor yeni teknolojiyi diye.
Yapılan yenilikleri okuyunca haksız olmadığımızı anlayacaksınız.

"Gazete ve internet sitesinin birbirini tamamlayan iki güç olduğu gerçeğinden yola çıkarak, bu güçten faydalanmak için öncelikle haberlerin sonuna 'Çarpıcı tüm fotoğrafları bugün 'sabah.com.tr'de' diye anons koyduk. Gazetenin özel haber ve röportajlarını, köşe yazarlarının önemli bulgularını bir gün öncesinden internet sitesinde 'Yarın gazeteniz SABAH'ta' diye anonslamaya başladık.
Şimdi sıra 'Videoyorum' gündemini oluşturmaya geldi. Bunun için 'sabahliyorum. com' adıyla bir internet sitesinin isim hakkı satın alındı. Burada işe sporla başlayacağız. SABAH'ın spordaki önemli isimleri, haftanın maçlarını sabah.com.tr için özel olarak yorumlayacak, bunların video görüntüleri de hafta başında yayına girecek.
Bir sonraki aşamada videoyorumlar spordan diğer alanlara yayılacak. Önemli gündem maddelerini yetkili, ilgili, uzman kişilere yorumlatarak sitemize koyacağız."

Tabi bu kadarla sınırlı değildi Erdal Şafak'ın makalesi...