Enver Ayseverden yakıcı bir roman!

Enver Aysever yeni romanı ile okuyucularının karşısında. İşte o romanın ayrıntıları...

GAZETECİLER.COM (ÖZEL HABER) - BirGün yazarı Enver Aysever, son günlerde CNN Türk'te katıldığı Dört Bir Taraf'taki gerilimli tartışmalarla adından söz ettiriyor.

Aysever aslında ilk romanı Bir An Bin Parça ile Yunus Nadi Roman Armağanı'na değer görülen bir edebiyatçı. Aysever şimdi de okurlarının karşısına yeni bir roman ile çıktı.

Remzi Kitabevinden çıkan Yazgıcılar Aysever'in yeni romanı. Aysever, izlenmenin, dinlenilmenin ve gözlenmenin yaşanan bir gerçeklik olduğunu yeni romanında yer yer mizahi bir anlatımla deşifre ediyor.

Tanıtım bülteninde kitap şöyle anlatılıyor: "Bir Türkiye manzarasının hâkim olduğu Gibi Site'de yaşayan sakinlerden kimin suçlu, kimin masum olduğu tam bir muammaya dönüşüyor. Romanın kahramanı EA ise izlenmenin, dinlenilmenin ve gözlenmenin merkezinde yer alıyor. Herkes ona bakıyor, onu sorguluyor ve onu araştırıyor... EA ise aydın olmanın sorumluluğunu ve açmazlarını, çağına tanık olma tutkusunu iliklerine kadar yaşıyor.

Aysever, kahraman odaklı edebiyatın yerine, anti kahramanlarla örülü bir hikâyeyle günümüze ve yarınlarımıza ayna tutuyor."