Emel Müftüoğlu Van'daki dramı anlattı

Sezen Aksu ile birlikte Van'a giden Emel Müftüoğlu TV 8'e canlı yayında telefonla bağlandı ve yardım konserlerini çok masraflı olduğu için eleştirdi...

tv8’de Cengiz Semercioğlu ve Sema Eren’in sunduğu “Böyle Bir Şey Var Mı?” programı, son günlerde yaşanan sıcak gelişmeleri konuklarıyla beraber gündeme getirmeye devam ediyor.

Rock’çılardan sonra türkücülerin de Van’daki depremzedeler için bir araya gelip konser vermesi üzerine konuşan müzisyen Fettah Can “Biz popçular ne yazık ki bir araya gelemiyoruz. Popçuların ne yazık ki birlikte hareket etmesi çok zor oluyor” dedi. Gülben Ergen, Hande Yener, Levent Yüksel, Murat Boz, Emel Müftüoğlu ile sayısız ünlüye beste veren Fettah Can, uzun süre birlikte çalıştığı Hande Yener için, “Artık bir araya gelmemiz çok zor. Hande elektronik müzik yapmaya başladı. Bu benim tarzımın tamamen dışında. Şimdi eski tarzına yavaş yavaş döndü ama daha tam değil. Bundansonra birlikte çalışır mıyız, bilmiyorum. Çünkü dediğim gibi hala zevklerimiz aynı değil. Hande’yle evlerimiz yan yana hiç bir araya gelip konuşmadık. Bunun sebebini bilmiyorum” şeklinde konuştu.

EMEL MÜFTÜOĞLU,VAN İÇİN YAPILAN KONSERLER GEREKSİZ!

Rockçılardan ve türkücülerden sonra şimdi de popçulardan Van’a yardım için
konserler bekleniyor. Van’a Sezen Aksu ile giden Emel Müftüoğlu programa telefonla bağlanarak, ‘Yapılan konserleri çok anlamsız buluyorum. Konserlere çok harcama yapılıyor. Gereksiz’ dedi. 'Aslolan gerçekten işe yarar çalışmalar yapmak' diyen Müftüoğlu kış şartlarının bölgede ne kadar zorlu olduğuna vurgu yaptı.

Van’a Sezen Aksu ile birlikte kimseye haber vermeden gittiklerini anlatan
Müftüoğlu bölgedeki gelişmeleri takip ettiklerini söyledi.



ATİLLA SARAL, EN BÜYÜK HATAM ARABADAN İNMEKTİ…

Bıçaklı saldırıya uğrayan Atilla Saral ise programa telefonla bağlandı ve yaşadığı olayı canlı yayında anlattı…

Saral şunları söyledi: “Artık insanlar sokağa çıkarken arabasının bagajına sopa, bıçak, silah koymaya başladı. Herkesin üzerinde kesici alet var. Ne hale geldik. Artık bunu bilerek yaşamak gerek. Ben normal şekilde yolumda giderken durdum, karşıdan gelene sağa çekip yol verdim. Adam durdu küfür etti. Birinde sesimi çıkarmadım. İkinci kez ağır bir şekilde küfür edip bağırınca arabamdan indim. Adam birden arabanın bagajını açtı, bir şeyler aramaya başladı. Aradığını bulamayınca da cebinden bıçağı çıkartıp üzerime saldırdı. Ben bıçak eğitimi almadım. İnsan bu durumda kendini nasıl korur, bilmem. Kimse bilmez. Refleksle elini tuttum adamın ve o sırada bıçakla üç yerime saldırdı. Adamın elini tutmasaydım ya da ayağına tekme atmasaydım başıma çok daha korkunç şey gelebilirdi. Artık sokaktaki herkes dinamit gibi patlamaya hazır. İnsanların bu kadar gergin olmaması lazımdı. En büyük hatam arabadan inmekti. İnmemeliydim. Buradan herkese sesleniyorum. Ne olursa olsun arabadan inmeyin, hiçbir şey olmamış gibi yolunuza devam edin. Kimin ne olduğunu, ne taşıdığını bilmiyorsunuz…”
Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor