Emekli general ekranda adeta terör estirdi!

Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker terör konulu tartışmada adeta ekranda terör estirdi. Masaları yumrukladı, bağırdı, çağırdı, adeta bir sinir nöbeti yaşadı.

GAZETECİLER.COM
Tırmanışa geçen PKK eylemleriyle ekranlarda da emekli general furyası başlamıştı. Beyaz TV ekranlarındaki Sağduyu programına katılan Emekli Tuğgeneral Ramiz İlker terör konulu tartışmada adeta ekranda terör estirdi. Masaları yumruklayan emekli general canlı yayında kendini kaybetti. Bağırdı, çağırdı 'adamın asabını bozmayın' diyerek de noktayı koydu.

Programın moderatörü Sedat Yazıcıoğlu'nun 'Paşam terörü bitirmek istemiyor mu TSK' sorusu üzerine stüdyoda Ramiz İlker'in sesleri yankılandı. Sakin sakin başladığı konuşmasında kendi kendini gaza getirerek izleyenlere şaşkınlık içinde bırakan İlker, adeta bir sinir nöbeti yaşadı.

'Bir dakika öyle laflar söylemeyelim. Olur mu böyle bir şey. Ya neden bitirmiyor ona bakacaksınız. Yetki vermiyor adam. İstemeyende hatalı kardeşim. Ben İlker Başbuğ'a söylüyorum buradan işte. Adam diyor ki şey, Recep Bey kardeşim ne istediler de vermedik. Öyle demedi mi? Recep Bey öyle dedi. Bu laf o zaman İlker Başbuğ'u bağlar. Avrupa Birliği'nin canı cehenneme kardeşim benim yüzbaşım askerim ölüyor ya. Benim yüzbaşım binbaşım çavuşum takip yapamıyor. Avrupa Birliği'inin canı cehenneme ya. Amerikan'ın, İsrail'in canı cehenneme kardeşim. Vatan evlatları ölüyor ya. Bir dakika ya üşüttüm şimdi ama, adamın asabını bozmayın be!'

İşte o anlar:


İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları