Elönü 'Allah'a kadeh' iddiasına isyan etti!

Son günlerde muhafazakar çevrelerde adı sıkça polemiklere konu olan Esra Elönü bu kez CNN Türk ekranlarında bombaladı...

GAZETECİLER.COM- Gazeteciler.com'un gündeme taşıdığı Esra Elönü'ye yönelik muhafazakar sitelerin saldırısı canlı yayında gündem oldu.

Muhafazakar medyanın aykırı ismi Esra Elönü, CNN Türk ekranlarında Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Söylemediği şeylerin kendisine atfedildiğini savunan Elönü, 'Haşa, Allah'a kadeh kaldırmışım dediler. Mümkün olabilir mi böyle bir şey?' dedi. Elönü, muhafazakar çevrelerden aldığı eleştirilere isyan etti: 'Hakkımda bunları yazanlara hakkımı helal etmiyorum'
  
Cüneyt Özdemir: 
Muhafazakar çevrenin de kendi için de çok dürüst olmadığını mı düşünüyorsun?

Esra Elönü: Evet öyle düşünüyorum. Yine manşet olmasın ama ben muhafazakarlar içinde gözden kaçan şeyleri yazmaya çalışıyorum. Mesela moda olmasaydı başörtünün yaygınlaşması mümkün olmazdı. Yani moda ve başörtü arasındaki etkileşim gençlerin kapanmasını daha kolay hale getirdi.

Cüneyt Özdemir: Yazılarınızı destekleyen var mı?

Esra Elönü: Olmaz mı, çok var. Sayısız mail alıyorum bu yönde. Sonuçta konuşulması gereken şeyleri konuşuyoruz. Zaten madem din kardeşiyiz o zaman hoşgörü göstereceğiz.