Elif Çakır erkek yazarların topuna çaktı

İster "bidon" kafalı olsun, ister göbeğini kaşıyan cinsinden... Tüm erkek yazarları 'ana-avrat'tan çaktı.

GAZETECİLER.COM - Star Gazetesi'nin yazarı Elif Çakır, Oktay Ekşi ile birlikte "erkek köşe yazarlarının" topuna birden çaktı.
Haksız mı?
Valla bu konuda pek de haksız değil...
İster papyonlu olsun...
İsterse "göbeğini kaşıyan" cinsinden...
Küfre gelince erkekler ilk önce "ana-avrat"tan başlıyorlar.
Diyor ki Elif Çakır:

"Papyon takmakla, cübbe giymekle, smokin giymekle huy değişmediği gibi kılık kıyafete göre medeni ya da gerici de olunmuyormuş.

Öyle olsaydı, çelebi bir adam görüntüsüne sahip Oktay Ekşi’nin de, “ana”lara küfreden kahvehanedeki adamla aynı ilkel belaltı zekasına sahip olduğunun izahını nasıl yapabilirsiniz ki?

Kahve kavgalarında duymaya utandığımız küfürlü (hem de analara yönelik) sözleri bir aydın/entelektüel kisve altında ve kitlesel bir gazetenin başyazarı olarak destursuz yazmasını da.. Bütün bunların izahı malesef ki yok...

(....) ALTAYLI'YA DA ÇAKTI

Elif Çakır, 'ana-avrat' küfürlerinin 'en eğitimli' kesimin dilinde bile olduğunu vurgulayarak Fatih Altaylı'yı da anmadan geçemedi. 1999 yılında Altaylı'nın başörtülü kadınlar için yazdığı sözü hatırlatan Çakır, şunları yazdı;

"Bir dönem başörtülü kadınlarına “kevaşeler”(* demiş bir yazar, bugün yine binlerce insana hitap eden bir gazetenin yayın yönetmenliğini yapıyor. Çıkıp da “bir cahillik ettim” diyerek özür diledi mi? Ben şahsen hatırlamıyorum.

Elif Çakır'ın yazısının

*Kevaşe: Fuhuşa aracılık eden kadın demek