Ekrem Dumanlı'dan şok iddia!

Nato toplantısında STV ve TV Net'i salondan çıkaran kimdi? Ekrem Dumanlı'nın iddiaları;

GAZETECİLER.COM - Zaman Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, NATO toplantısından 2 televizyon kanalının bir asker tarafından salondan atıldığını öne sürdü.
Bugünkü köşesinde iddiasını şöyle diye getirdi; 


Bakanları Gayri Resmi Toplantısı eşine ancak Türkiye'de restlanabilecek garipliklere sahne oldu. Toplantıyı izlemek için çalışan gazetecilerin tamamı büyük sıkıntılar yaşadı.

Gazetecilerin kayıtlı olduğu web sitesi çökmüş. Pek çok medya mensubu görevini ifa edebilmek için oradan buraya savruldu. Buna rağmen önemli bir kısmı giriş izni alamadı. (..)
Gazetecilere uygulanan akreditasyon rezaletinin sorumlusu kim; o da tam bilinmiyor. Aralarında STV ve TV NET'in de bulunduğu bazı gazeteciler akreditasyon işlemlerini önceden yaptırdıkları halde salondan çıkarıldı.

Bu suçu kim işledi belli değil. Ortada asker tıraşlı genç bir adam dolaşıyor ve kameralar karşısında 'Bu kart size yanlışlıkla verilmiş' diyor. Etrafındaki adamlar ona 'Komutanım' dediğine göre bizim Genelkurmay'a sormak gerekiyor o işgüzarı. Çünkü toplantı NATO Savunma Bakanları ile ilgili. Dolayısıyla ev sahibi Savunma Bakanı Vecdi Gönül.

Dumanlı yazısının devamında Başbuğ'a da dokundurdu...
Devamı