Ekrem Dumanlı beddua etti!

Zaman'ın tepe yöneticisi Ekrem Dumanlı, PKK'nın sonunun da Kaddafi gibi olacağını söyledi.

GAZETECİLER.COM - Zaman'ın tepe yöneticisi Ekrem Dumanlı, yüreğindeki isyan ile terörü kaleme almış...
-"Allah'ım buna sebep olanları kahreyle!" demekten başka söyleyecek söz kalmıyor" diyen Dumanlı, terör örgütünün başındakilerin sonunun da Kaddafi gibi olacağını yazıyor.

BUNU KÜRTLER YAPACAK

Çocukları, kadınları, işçileri öldüren terör örgütünün hak savaşçısı olamayacağını belirten Dumanlı, şöyle devam ediyor:

"PKK, kar topu gibi büyüyen sosyal bir gerçeği fark etmiyor: İşledikleri korkunç cinayetler yüzünden vicdanlardan yükselen isyan onları çok yakın gelecekte karanlığa boğacak. Bunu Kürtler yapacak, Kürt olmayanlar yapacak! Bir anneyi karnındaki bebeği ve yanında bulunan altı yaşındaki çocuğuyla öldüren bir örgüt ayakta kalabilir mi?"

HER MİSİLLEMEYİ HAK EDİYORLAR

Kürt sorununda yeni bir aşamaya gelindi. Kürtler adına mücadele verdiğini söyleyen örgüt öyle korkunç eylemlere imza attı (ve atıyor) ki artık bu örgüt hakkında yapılacak hiçbir misilleme, 'haksız' sayılamaz. İstisnasız herkes "Artık yeter!" diyor.

AHLAKSIZ SAVAŞ

Savaşın bile bir hukuku vardır, bir ahlakı vardır. Bu kadar acımasız, kuralsız, şımarık, despot bir örgütün halkın bir bölümü için özgürlük mücadelesi vermesi şöyle dursun, kendi içinde bir huzur vaat etmesi bile mümkün değil. Bugüne kadar PKK'ya sempati ile bakan insanlar bile son aylarda yapılan katliamlar nedeniyle bu örgütten nefret eder hale geldi.

KÜRTLER TERLİKLE KOVALAYACAK

"PKK'nın içinde onlarca Kaddafi var. Kürt halkı onların umurunda değil. Onlar dağda kurdukları despotik hegemonyanın kıyamete kadar sürmesini; bunun için de daha çok kan dökülmesini istiyor. Bu arada insanların vicdanı kan ağlıyor. Bu ağıt artık göklerin kapısını zorlayacak bir bedduaya dönüştü. Kürtler, terlikle kovalayacak bu Kaddaficikleri. Tabii ki bu ülke demokratik hak paylaşımında cesaretle yoluna devam edecek, hukukun dışına çıkmayacak. Bu arada herkesi silah zoruyla esir alabileceğini düşünen eşkıyaya da gereken ders verilecek; verilmek zorunda. Çünkü tam zamanıdır. Annelerin feryadı, "Teröristin hakkından gelin gayrı." diyor. Dünya konjonktürü de böyle dediğine göre daha ne bekleniyor ki...

Yazının tamamı için

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor