Ekranda nasıl giyinmek gerekiyor?

Uğur Dündar, ekrana çıkarken nasıl giyinmeye dikkat ediyor? Takım elbiselerinin ve kravatlarının rengini neye göre seçiyor?

Uğur Dündar, ekrana çıkarken nasıl giyinmeye dikkat ediyor? Takım elbiselerinin ve kravatlarının rengini neye göre seçiyor?

SİNA KOLOĞLU / MİLLİYET

KRAVAT ÖNEMLİ

Uğur Dündar, Cüneyt Özdemir’in ‘BeşN BirK’sındaydı. Söz, giyimden açıldı. Dündar Türkiye’de, “Televizyoncu kimdir?” sorusunun cevabıdır. Televizyon insanı olmak ondan geçiyor. Giydiği takım elbiselerden söz etti. Aynı renkleri tercih ettiğini söyledi. Hatta kravatını bile değiştirmeyi düşünmediğini vurguladı. “İnsanların gözlerinin kravatıma takılmasını istemem” dedi.
Haklı. Bir kravat renginin bile değişmesi, izleyecinin ilgisini kravata yöneltiyor. Ve bunu ekranda bilmeyenler var hâlâ. Özellikle hanım spikerlerin bu konuda sorunları var. Pandül küpe takanlar, ağır makyaj yapanlar, alacalı bulacalı göz alıcı aksesuarlar kullananlar... Bir de ben, kadın spikerlerin haber program sunanlarının ayakta durmasından rahatsızım. Sürekli gözüm kıyafetlerine takılıyor. Süzüp duruyorum. Sonra birden el kol hareketleri başlıyor, bir de ona takılınca ne dedikleri uçup gidiyor. Hem şık, hem sade, hem de belli tonları seçmek lazım. Öğrenmek isteyenler Uğur Dündar’a bir uğrasın!