Efkan Ala'nın ses kaydı isyan ettirdi!

Efkan Ala'nın Mehmet Baransu ile ilgili ses kaydı gündeme bomba gibi düştü. Efkan Ala'nın Baransu için verdiği talimat Hadi Özışık'ı da çileden çıkardı.

Efkan Ala'nın internette yayınlanan ses kaydında Mehmet Baransu'nun sitesi için verdiği "kapatın" talimatına tepkiler büyüyor. Bugün köşesinde bu ses kaydını gündeme getiren Hadi Özışık adeta isyan etti.

"Tayyip Erdoğan meydanlarda adalet dağıtırken, en yakınındaki kişilerin yaptığına bakın!"diyen Hadi Özışık ardından soruyor:

Nedir bunun adı?

Zulüm mü?

Kul hakkı yemek mi?

İşte Hadi Özışık'ın o yazısından çarpıcı satır araları...

17 Aralık veya 25 Aralık gerçek Efkan Ala ile tanıştırdı bizi. İçi içine sığmayan, siyasetçi olmamasına rağmen siyasetçilere taş çıkartan gerçek Efkan Ala. Erzurum'da memleketinin evladı Fethullah Gülen'e meydan okuyarak siyasetçinin önde gideni olduğunu gösterdi. 

Sonra...

Arada sırada ettiği lakırdıları es geçtik sonra... 

Mehmet Baransu, attığı twitlerle hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını Efkan Ala ismini zikrederek söylemişti aslında. Dün akşam haklı çıkmanın onurunu ve gururunu yaşadı Mehmet. Evini, barkını tepesine yıkmak için talimat üzerine talimat yağdıran Ala'nın öteki yüzünü ortaya çıkan ses kasediyle duyuruyordu Mehmet. 

"Yine mi kaset?" diyemedim ne yazık ki!

Dehşetle dinledim!

- Yüzde 50'yiz biz kardeşim.

Muhatabına "biz istediğimizi yaparız" diyordu İçişleri Bakanı.

*

Dahasına tahammül edemedim, midem bulandı o iğrenç sözleri işittiğimde.  Öğrendim ki, bu ses kaydının ikinci ve üçüncü versiyonu da varmış. Orada daha ağır şeyler varmış. Mehmet Baransu'nun evinin başına yıkılması talimatı da dahil. 


*

Bu yapılan nedir biri bana söylesin?

Hukuksuzluğun başını bu ülkenin İçişleri Bakanı çekiyor.

Türkiye ne hale geldi?

Yalan, dolan, iftira, fitne almış başını gidiyor.

Tayyip Erdoğan meydanlarda adalet dağıtırken, en yakınındaki kişilerin yaptığına bakın!

Nedir bunun adı?

Zulüm mü?

Kul hakkı yemek mi?


*

Bu dünyada bu yapılanlar yapanın yanına kar kalabilir!

Peki ya öteki dünya?
İmamoğlu'nun diploması tartışması! Kemal Alemdaroğlu detayı Selvi yazdı Salih Tuna: Ne yapmalı Mansur Yavaş'ın arkasında kimler var Fatih Portakal 'kulağıma geleni aynen söylüyorum' deyip açıkladı Hilal Kaplan: Erdoğan, BM'de İsrail'i mahkum etti Melih Altınok: Affı kaldırın Cem Küçük'ten muhalif medyaya milyon dolarlık soru