'Ece pavyon raconuna yabancı değil!'

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, köşesini televizyon kanallarının paylaşamadığı sunucu Ece Erken'e ayırdı ve Ece'nin öteki yüzünü yazdı.

GAZETECİLER.COM - "İnsanlarla girdiği polemiklerde söylediklerine bakarsanız, bu pavyon raconuna pek de yabancı olmadığını görürsünüz. Bakalım bu olaydan sonra kanal yöneticileri Ece Erken hakkında ne karar verecek..."

Bu ağır cümleler Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'na ait. Ece Erken'in canlı yayın bombasından köşesinde söz eden Eyüboğlu, Erken'in canlı yayına yansıyan sözlerini de okurlarıyla paylaştı:

"Bu sinirle abi çıkamam zaten. Benimle ilgili karı mesaj atıyor. Annem kızıyor. Çok yakınlaştınız, bilmem ne? Abuk sabuk mesaj atıyor."


TELEVİZYONLARIN PAYLAŞAMADIĞI SUNUCU

Bu sözlerin daha doğrusu üslubun sahibi, canlı yayın acemisi biri değil.
Neredeyse hayatı canlı yayında geçmiş tecrübeli bir televizyoncu.
Üstelik üç kanalda birden program yapıyor kendisi.

Haftanın beş günü Kanaltürk'te canlı yayında, haftada bir gece Fox'ta.
Ara sıra da Bjk Tv'de. Televizyonların paylaşamadığı bir sunucuya yakışıyor mu bu?

Kameralar karşısına geçince 'şirinlik muskası', kulise gidince kadına 'karı' diyen bir kadın.

PEKİ FOX TV NE YAPTI?

Fox ya da Kanaltürk'ün böyle bir jargona sahip sunucuya ne yaptığını merak etmiş olabilirsiniz.
Ece Erken'in 'Rengarenk' programının gününü ve saatini değiştirmiş Fox. 'Rengarenk' programının canlı yayınını pazartesi 23.30'dan, cuma saat 22.30'a almışlar.
Kadına 'karı' diyen Ece Erken'i erken saatte daha fazla 'yurdum insanı' izlesin de, argo kültürünü artırsın diye herhalde!

MİKROFON KAZASI DEĞİL RUH ARIZASI

Bu olay için 'Açık mikrofon kazası' diyenler saflığınıza doymayın emi?
Ne kazası?
Düpedüz 'ruh arızası' bu.

PAVYON RACONUNA PEK DE YABANCI DEĞİL

Ece Erken'in insanlarla girdiği polemiklerde söylediklerine bakarsanız, bu pavyon raconuna pek de yabancı olmadığını görürsünüz zaten.
Bu olayda asıl dikkat edilmesi gereken, her fırsatta 'dinden imandan, aileden, temiz ahlak'tan bahsedenlerin Ece Erken konusunda ne karar verecekleri. Böylece onların da ortaya çıkacak gerçek yüzleri.