Dündar'ı zıplatan kitap neyin nesi?

Uğur Dündar'ın dün akşamki esrarlı çıkışının perde arkası aralandı. İşin içinde bir kitap var...

GAZETECİLER.COM - Uğur Dündar'ın dün akşamki canlı yayındaki sözlerinin arkasında bir iş olduğunu söylemiştik ya... Söylentiler bir kitapla ilgili. İddiaya göre Dündar'ı bu kitap ürkütüyor... Aba altından sopa göstermesi de o yüzden...

Nerdeyse bir yıldır Uğur Dündar aleyhinde bir kitap hazırlandığı iddiaları ortalıkta dolaşıyor. Özellikle de Uğur Dündar bu konuda son derece rahatsız.

Sürekli olarak bu kitabı kimin hazırladığını araştırıyor, ayrıntılara ulaşmaya çalışıyordu. Nitekim bazı bilgilere de ulaştığı iddia ediliyor.

UĞUR DÜNDAR'IN DÜN AKŞAMKİ 'MAZLUM' ROLÜNDEKİ AÇIKLAMASI...
Gazeteciler.com olarak Uğur Dündar'ın dün akşam yaptığı canlı yayındaki konuşmayı kamuoyunun dikkatine sunmuştuk...

Bütün medya sitelerine yayılan o konuşmayı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz...
 

Uğur Dündar'ı çileden çıkaran gelişme de o kitabın hazır olduğu bilgisinin kulislere bomba gibi düşmesiydi. Kitapla ilgili ayrıntılar da netleşmeye başlamıştı. Buna göre kitap her an dağıtıma verilme aşamasında.

İÇERİĞİ Mİ KORKUTTU?

Peki içerikte neler var? iddialara göre kitaptaki başlıklardan en önemlisi Ergenekon Davası ve Uğur Dündar. Diğer başlıklar ise Uğur Dündar’ın, dürüstlüğü ve gazetecilik etiği konusunda ne kadar hassas olup olmadığının somut olaylar üzerinden tartışılması.

Peki kitabın yazarı kim?

Kamuoyunca şimdilik meçhul olan yazarı Uğur Dündar'ın çok iyi bildiği öne sürülüyor. Hatta yazara dolaylı yollarla mesaj gönderildiği söylentileri de var. Yazarın daha önce Emin Çölaşan’ın banka hesaplarını yayınlayan Kırmızı Çizgi dergisinde görev yaptığı da konuşulanlar arasında. (medyagündem.com)