Doğan Medyası'nda çalışanlar gay mi?

Ayşe Arman'ın 'gay hakem'le röportajı okurlarının tepkisini çekti. Arman okurlarının mesajlarına sert yanıt verdi;

Ayşe Arman, şu meşhur gay hakemle röportaj yaptı, okurlarının saldırısına uğradı. Ayşe Arman'ın 'gay hakem'e destek verdiğini düşünen okurlar hem Doğan Medya Grubu'na hem de Ayşe Arman'a demediğini bırakmadı.

Arman, okurlarından kendine gelen mesajları köşesinde yayınlayarak yanıt verdi. Ama Arman'ın yanıtı öyle böyle değil... Bir okuruna 'hıyar' bile dedi.

(...) Okur yorumu: Gay hakem ile ilgili yaptığınız röportajdan sonra hakemliğinin geri verilmesi için çok destek mesajı alıyormuşsunuz ya, bu da benden size köstek mesajı olsun! Gay olanlara asla tahammülüm yok, aslında bu toplumun da yok. Siz topluma bu durumu, ne kadar masum, meşru göstermeye çalışırsanız çalışın, bu toplum bunu kesinlikle içselleştirmeyecektir. Zira eşcinsellik net bir şekilde sapıklıktır, iğrençliktir. Doğuştan gelen bir durum değildir, sonradan edinilen bir pisliktir. Ben demiyorum, psikologlar diyor, mesela Nevzat Tarhan Hoca. Hem siz neyin peşindesiniz? Yoksa Doğan medya grupta çalışanların yüzde 60'ının eşcinsel olduğu, bu sapkınlığı sizin üzerinizden meşrulaştırmaya çalıştıkları doğru mu? Çok insandan duyuyorum. (Sedat E.)

- Evet biz gay bir teşkilâtız aslında! Ben de bu teşkilâtın travesti kanadıyım, kadın gibi görünüyorum ama erkeğim. Sedat Bey, siz iflah olmayacak bir vakasınız. Yanınıza Nevzat Tarhan Hoca’nızı da alın, ne inanmak istiyorsanız ona inanın.

Okur yorumu: İnşallah senin çocuğun da, bu hakem gibi olur! Kanı bozuk kadın n’olacak! İşin gücün mü yok, bu şerefsiz gay’i popüler yapmak istiyorsun? Türk halkı senin gibiler gibi yozlaşıyor. Bu yaratığın  destek verecek nesi var? Eminim sen Ermeni soyundan gelme birisin. (Mucahit O.)

- Evet Ermeni soyundan geliyorum, hatta soyumda Kürtler, Aleviler ve Çingeneler var. Moralini bozmak istemem ama lezbiyenler de var. Bir tek senin gibi hıyarlar yok!