Deprem canlı yayına denk gelince...

İstabul'u sarsan deprem şoku canlı yayında NTV ve CNN Türk ekranlarında da ilginç anlara sahne oldu. İşte canlı yayında deprem anları...

GAZETECİLER.COM- Kütahya Simav'da dün akşam meydana gelen 5.9 şiddetindeki deprem haber kanallarında programlara denk gelince ilginç tepkiler ortaya çıktı.

Çiğdem Anad'ın modere ettiği Doğrudan Siyaset, Şirin Payzın'ın modere ettiği 'Ne Oluyor?' bu kez ateşli bir polemikle değil deprem nedeniyle karıştı. İstanbul ve çevre illeri sarsan deprem şoku NTV ve CNN Türk canlı yayınında da paniğe yol açtı.

Dün gece İstanbul'da da hissedilen deprem NTV ve CNN Türk stüdyolarında da etkili bir şekilde hissedildi. Merkez üssü Kütahya olan ve 6 şiddetinde gerçekleşen deprem NTV'de programın konuklarında ve Çiğdem Anad'da tedirginliğe neden oldu.

Anad 'bir bilgi gelmeden uyarı yapmak istemiyoruz ama bir sallantı oldu' diyerek deprem dememeye özen gösterdi ancak stüdyodaki konuklar net bir şekilde 'deprem' demekten çekinmedi.

CNN Türk stüdyolarında ise panikten ziyade gır gır vardı. Programın konuklarından Can Ataklı, 'hepimizi tebrik ederim valla canlı yayında deprem oldu ama hiç kimse kıpırdamadı. Acaba bizi izleyen kaldı mı?' diyerek sarsıntıya ilginç bir açıdan baktı.
 

İşte o anlar: