Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici'yi affetti mi?

Habertürk ekranlarında Ceren Akdağ Şahin'in sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, İzzet Çapa ile hazırlayacakları TV programından söz etti...

GAZETECİLER.COM - Ceren Akdağ Şahin'in Habertürk ekranlarında hazırladığı 'Hayatın İçinden'in konuğu Deniz Seki oldu. Ünlü şarkıcı yeni albümünü tanıttığı programda kişisel olarak yaşadığı zorlu süreçleri de anlattı.

Cezaevinden çıktıktan sonra İstanbul'u terketmek istediğini ancak müzik aşkının buna engel olduğunu anlatan sanatçı, belki ileride gideceğini, İstanbul'un insanı kirlettiğini söyledi: "Geçmişle ilgili artık konuşmak da istemiyorum çünkü gelecek önemli.Kuantum ile ilgileniyorum. İnsan hayatındaki bazı şeylerle yüzleşmeden temizlenemiyor."

ŞENLENDİRİCİ'NİN İSMİNİ ANMADI AMA...

"Artık insanlar konusunda da seçiciyim"
diyen Seki, hayatının seyrini değiştiren aşkı Hüsnü Şenlendirici için de, önemli açıklamalarda bulundu.
Adını belirtmeden, "Hayatımdaki herkesi ama herkesi affettim" diyen Deniz
Seki, en zor olanın kendisiyle ilgili savaşı olduğunu da ifade etti:

"İlk yapılması gereken insanın kendini affetmesi. Kendini affedemezsen,
kimseyi affedemezsin. Zor oldu kendimi affetmek hiç kolay değildi. Ama
önce kendimi sonra da herkesi affettim. Rahatladım. Artık huzurluyum"

Hayatını kaleme alma konusunda biraz daha beklemek istediğini söyleyen Seki, "Daha olgunlaştığım zaman yazacağım. Daha zamanı var bence. Önce müzikal yapmak istiyorum. Sinema için senaryo yazıyorum. Bu arada hayatımdan da kesitler yer alacak. Daha önce oynadığım filmim rezaletti. Aslında komik kadınım. Drama da olur ama komedi de oynamak isterim.

İZZET ÇAPA İLE TV PROGRAMI HAZIRLAYACAK

Seki, sinema filmi deneyiminde 'Dünyayı Lurtaran Adam' filminde oynadığını hatırlatarak "çok kötü bir filmdi, 'Oscar aldık' diyorum soranlara" diyerek sözü gündemdeki yeni bir TV projesinden söz etti.  Seki, İzzet Çapa ile bir TV programı hazırlayacaklarını söyledi. Henüz hiç bir detayın olmadığı programda hem dram hem eğlence olacağını söyledi.

"MATRUŞKA GİBİ KADINIM, İÇİMDE BİR ÇOK KADIN VAR"

Ünlü şarkıcı son yıllarda yaşadığı zorlukların üstesinden nasıl geldiğini anlattıktan sonra 'Nasıl bir Deniz Seki hayal ediyorsunuz?' sorusuna verdiği yanıtta "Matruşka gibi bir kadınım ben aslında. İçimde bir çok kadın var. Çocuk kadın var, kadın kadın var, erkek kadın, anne kadın, genç kız kadın var... Ama hangisini hayal ettiğimi söylemem" dedi.