Demet Evgar striptiz sahnelerini anlattı!

'Vay Arkadaş' filminin striptiz sahneleriyle çok konuşulan Demet Evgar, Saba Tümer'e konuk oldu, o sahneleri anlattı...

GAZETECİLER.COM
Saba Tümer, CNN Türk ekranlarında 'Vay Arkadaş Manik, Tik, Dildo' filminin oyuncularını ağırladı. Hayli eğlenceli geçen sohbete 'Bir Kadın Bir Erkek' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi kazanan ünlü oyuncu Demet Evgar'ın filmdeki striptiz sahneleri damga vurdu.

Medyada da geniş yer bulan striptiz sahnelerinin nasıl çekildiğini anlatan Evgar, çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini söyledi. Saba Tümer'e de striptiz yapması tavsiyesinde bulunan ünlü oyuncu 'inan bayılacaksın, bir daha bırakamazsın' dedi.

Demet Evgar: İki dakikalık bir sahne sadece. Ama o iki dakika için iki aydan fazla ders aldım. Harika bir şey aslında. Çok eğlenceli, süper. Bayılırsın yani. İnanılmaz formda tutuyor bir de. Zaten akrobasiye dayalı bir spor gibi. 16 ülkede federasyonu var ve spor olarak değerlendiriliyor. 17. yüzyılda masumiyetin dansıymış gerçi, artık nasıl bir masumiyetse.

Saba Tümer: Zevkli ama çok zor bir şey olsa gerek, bu hareketleri nasıl yaptın?

Demet Evgar: Bütün vücudunu bacağının iç tarafıyla taşıyorsun. Hiç bırakılacak bir şey de değil. Sen de bir başla bir daha bırakmazsın, hastası olursun inan.


"BİR KADIN BİR ERKEK" SİNEMA FİLMİ OLUYOR
Demet Evgar, Türkmax ekranlarında yayınlanan 'Bir kadın bir erkek' adlı komedi dizisi için de müjdeyi verdi. Tümer'in sorusu üzerine konuya açıklık getiren Evgar, filmin söylendiği kadar kısa bir süre içinde çekilemeyeceğini, çünkü çekimlerin geniş bir süreye yayılarak parça parça yapıldığını söyledi. Dizideki formatın sinema filminde de korunacağını belirten Evgar, projenin bir yıl kadar sonra izleyiciye ulaşacağını söyledi. Ünlü oyuncu filmden beklentilerinin büyük olduğunu ifade etti.