Deccal'in ordusu KARANLIK ODA

Ekrem Dumanlı'nın kitap öfkesi zirve yapmış. Bir de dua eylemiş ki...

GAZETECİLER.COM - Ekrem Dumanlı hep tavizsizdi bu konuda...
Hiç geri adımı yoktu.
Ama bu şimdiye kadar yazdıklarının da çok ötesi...
İmamın Ordusu'nun internette yayılması üzerine zehir zemberek döktürmüş.
"Aba altından sopa" da göstermiş uyarı mahiyetinde...
"Dua" zamanı deyip "Ya Rab sen onu bertaraf eyle..." diye de seslenmiş...

İşte Dumanlı'nın yazısından çarpıcı bölümler:

İMAMIN ORDUSU'NU OKUMUŞ!

"Kitap dedikleri dokümana şöyle bir göz attım. Fikrî altyapısı zayıf. Belli ki yazarlar meselenin sosyal gerçekliğinden de bîhaber. O yüzden de meseleye nefretle yaklaşıyor, önyargılarının altında eziliyor. Ama bu durumu çok önemsediklerini sanmıyorum. Kitabın operasyonel maksadı bazı devlet görevlilerini hedef almak ve onları mevkilerinden etmek. Özellikle Emniyet teşkilatı hedef alınmış.

MİSİLLEME YAPIP DECCAL'İN ORDUSU DENSE!

Bu konuyla ilgili son notum (en azından şu aşamada) İmamın Ordusu'nu yazan ve o evrak-ı perişâneye fanatikçe sahip çıkan bazı medyatik kişilere: İnsanlara, bazı insanların saygı duyduğu kişilere, bu kadar ağır suçlama yaparak bu güzelim ülkedeki kamplaşmayı derinleştirdiniz. Korkarım birileri İmamın Ordusu deyip kendinden geçecek şekilde veryansın edince başkaları da kalkar Deccal'in Ordusu deyip Karanlık Oda ittifakını diline dolar. Doğru bir metot mudur bu tür karşılıklı ithamlar? Hayır. Ancak bu kadar yalan yanlış ve iftirayı çapsız bir kitabın üzerine böyle boca ederseniz, birileri de dayanamayıp aynıyla ya da misliyle size bir şeyler söyler.

ÖBÜR UÇTA MİSİLLEME YAPARSA
"EMNİYET" KALIR MI ORTADA?

Aynıyla ya da misliyle mukabele etmek bizim kültürümüzde yok; lakin yapılan fitne fücur ahir zaman çağrışımlarına da denk gelince bazı insanların cevap sadedinde kükremesine engel olmak hiç de kolay gözükmüyor. Meslek içi çatışmanın öbür ucu da böyle bir şeyi, misilleme deyip yaparsa 'emniyet' kalır mı ortada? Ayıp ki ne ayıp!

DUA VAKTİ!

Ekrem Dumanlı bugünkü köşesinde Ergenekon'u savunanlara da çatıyor. Yazısının o bölümünü bir duayla bitirmesi ilginç...
İşte o bölüm:

"Neyse ki Allah var, ahiret var! En azından biliyorsunuz ki, bir gün bütün yalan-dolan işler, iftira dolu teşvişler nasıl olsa ortaya çıkacak. Mesele daha öbür âleme varmadan bir başka teselli kaynağımız daha bulunmakta: Ma'şerî vicdan! Belki de oranın hakemliğine müracaat edip, "Her kim bu ülkeyi gerçekten sevmiyorsa; Ya Rab sen onu bertaraf eyle." diye dua etmek lazım. Hazır Dua Vakti gelmişken!..

Ekrem Dumanlı'nın