Cüppeli'den Hürrem'e dekolte fırçası!

Cüppeli Ahmet Hoca canlı yayında Muhteşem Yüzyıl'a saydırdı. Hürrem'in göğüs dekoltesine sinirlenen Cüppeli açtı ağzını yumdu gözünü...

GAZETECİLER.COM
Habertürk'te konuşan Cüppeli Ahmet Hoca canlı yayında Muhteşem Yüzyıl'ı topa tuttu. Dizinin 'katmerli günah' içinde olduğunu savunan Cüppeli Hoca açtı ağzını yumdu gözünü.

Muhteşem Yüzyıl
'ın Osmanlı'nın gerçeklerini saptırdığını söyleyen Cüppeli, diziye konu olan yıllarda saray hayatının yansıtıldığı gibi olmadığını söyledi. Kanuni döneminde şeyhülislamlar tarafından verilen fetvaları incelediğini belirten Cüppeli Hoca hayatın her alanında her detayda islamın ve Kuran'ın esas alındığını savundu.

Hürrem
'in göğüs dekoltesiyle sarayda dolaşmasını eleştiren Cüppeli adeta çileden çıktı. 'Paşanın karşısında nasıl çıkıyor Hürrem öyle göğüsleri falan..." diye soran Cüppeli, dizinin senaristlerini ve yapımcılarına saydırdı...

Hızını alamayan Cüppeli Ahmet Hoca ortadoğu ülkelerinde ilgi gören dizileri de eleştirdi. "Burası yetmiyor oraların da ahlakını bozuyorlar" diyen Cüppeli tepkisini Muhteşem Yüzyıl'la sınırlı tutmadı.

İŞTE O ANLAR:


Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor