Cüneyt Özdemir Başbakan'ı kızdıracak

Başbakan'ın Facebook ve Youtube kapatılabilir sözleri üzerine Cüneyt Özdemir'in bugünkü yazısı Başbakan'ı kızdıracak türden...

Başbakan Erdoğan'ın "Facebook ve Youtube'u kapatılabilir" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Cüneyt Özdemir'in bugünkü yazısında konuyla ilgili yaptığı bir yorum ise bu tartışmanın tuzu biberi oldu. 

"Başbakan Erdoğan bu milleti YouTube ve Facebook’a yedirtir mi bilmiyorum ama bu gidişle Başbakan’ı youtube ve facebook’da yayınlanan sesler ve görüntüler yiyecek gibi gözüküyor." diyen Cüneyt Özdemir sosyal medyanın kapatılması halinde evdeki milyonlar nasıl sıfırlanıyormuş görelim dedi. 

"HADİ KAPATIN BAKALIM SOSYAL MEDYAYI"

Türkiye'de milleti hala kapatarım, yaparım, ederimle tehdit edenler anlaşılan o ki Gezi sürecinde yaşananlardan hiç ders çıkartmamış.

Başbakan Erdoğan bu milleti YouTube ve Facebook’a yedirtir mi bilmiyorum ama bu gidişle Başbakan’ı youtube ve facebook’da yayınlanan sesler ve görüntüler yiyecek gibi gözüküyor. Üstelik yeni çıkan yasalarla, kapatma tehditleri ile de bunları engellemek mümkün değil. Bugün twitter dahil sosyal medyayı kapatsanız ne olacak, sözlükler deli gibi çalışmaya başlar. Bütün sözlükler bir kaç saat içinde sosyal medyaya dönüşüverir. Hadi onları da kapattınız diyelim binlerce haber sitesindeki okur yorumlarını nasıl engelleyeceksiniz. Akıllı telefonlara indirilmiş binlerce app.’i nasıl kapatacaksınız. Hadi gözünüz iyice karardı onları da engellediniz, yahu Gezi olayları sırasında izledikleri korsan filmlerindeki çeviri altyazıları ile birbiri ile haberleşmiş, destek olmuş bir halktan bahsediyorsunuz. Dünyanın en çok internet kullanıcısının olduğu ülkelerin başında gelen Türkiye’de milleti hala kapatarım, yaparım, ederimle tehdit edenler anlaşılan o ki Gezi sürecinde yaşananlardan hiç ders çıkartmamış. 

Hadi kapatın bakalım sosyal medyayı… 

O zaman görün bakın evdeki milyonlar nasıl sıfırlanıyormuş, milyonlarca insan nasıl sokaklara dökülüyormuş! 

 CÜNEYT ÖZDEMİR YAZILARI

İmamoğlu'nun diploması tartışması! Kemal Alemdaroğlu detayı Selvi yazdı Salih Tuna: Ne yapmalı Mansur Yavaş'ın arkasında kimler var Fatih Portakal 'kulağıma geleni aynen söylüyorum' deyip açıkladı Hilal Kaplan: Erdoğan, BM'de İsrail'i mahkum etti Melih Altınok: Affı kaldırın Ali Karahasanoğlu: Erdoğan yerine Kılıçdaroğlu olsa, o konuşmayı yapabilir miydi?