Cumhuriyet yazarı Nimet Çubukçu'yu çıldırttı!

Şükran Soner'in suçlamalarına karşılık yayına bağlanan bakan Nimet Çubukçu, Cumhuriyet yazarına sert tepki gösterdi.

GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranları referandumu tartışmaya devam ediyor. Cumhuriyet ve Yeni Şafak gazetelerinin kadın yazarları referandum için kapıştı.  Şükran Soner'in suçlamalarına karşılık yayına bağlanan bakan Nimet Çubukçu, Cumhuriyet yazarına sert tepki gösterdi.

Anayasa referandumu yaklaşırken ekranlardaki tartışmalar da hız kesmeden sürüyor. Cünyet Özdemir, 5N 1K'da anayasa paketinin içeriğini masaya yatırdı. Paketteki engelli vattandaşlar ve kadınlar için öngörülen değişiklikerin tartışıldığı programa Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu cevap hakkını kullanmak için bağlandı.

Cumhuriyet yazarı Şükran Soner ile Yeni Şafak yazarı Özlem Albayrak'ın canlı yayında anayasa paketindeki kadın haklarında yapılan düzenlemeleri tartıştığı programda Cumhuriyet yazarı hükümeti hedef aldı. Şükran Soner pakette kadınlara 'sadaka kültürü'nü hatırlatan, eşit ve adil olmayan bir pozisyonun dayatıldığını iddia etti. Cumhuriyet yazarının eleştirileri üzerine yayına bağlanan Bakan Nimet Çubukçu canlı yayında sert tepki gösterdi. Çubukçu bir bilgi kirliliği olduğu ve yalan yanlış bir çok şeyin doğruymuş gibi topluma aktarıldığını söylerken Cumhuriyet yazarının eleştirilerine de çok 'üzüldüğünü' söyledi. Soner'in toplumu yanlış bilgilendirdiğini konuyu çarpıttığını söyleyen Çubukçu, 'kendisini çok yadırgadım' dedi.

İşte o anlar:

 

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları