Cübbeli bir laf etti Fatih'i koparttı

Teke Tek Özel'de Fatih Altaylı'nın konuğu olan Cübbeli Ahmet Hoca öyle bir laf etti ki, gülme krizine giren Altaylı toparlanmak için reklam arası istedi

Teke Tek Özel'de Fatih Altaylı ile Murat Bardakçı'nın konuğu olan Cübbeli Ahmet Hoca öyle bir laf etti ki, gülme krizine giren Altaylı toparlanmak için reklam arası istedi

Hem izleyicilerin hem de Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'nın sorularını yanıtlayan Cübbeli Ahmet Hoca, bir izleyicinin gönderdiği soruya verdiği cevapla, Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'yı gülme krizine soktu.

HELAL OLAN HER ŞEYE BİNERİM

İzleyicinin Cübbeli Ahmet Hoca'nın 'hiç vaktim yok' sözüne gönderme yaparak 'Hiç vaktim yok diyor ama zamanında jetskiye binmeye vakti olmuştu' sorusunu Ahmet Hoca'ya yönlendiren Fatih Altaylı, aldığı cevapla krize girdi.

İzleyici sorusuna 'Bayram tatili vardı 3 gün. Bayram tatil olmuyor mu? Biz bayramda ders vermiyoruz. Biz helal olan her şeye bineriz. Bizim haramla zorumuz var' şeklinde cevap verince Altaylı ve Bardakçı gülme krizine girdi.

REKLAMA GİDELİM Bİ KENDİME GELEYİM
Fatih Altaylı, 'Hocam ben burda bir ara vereyim. Bu lafın üstüne söylenecek bir şey yok. Sen helal olan her şeye binerim deyince ben burda bir duracağım. Bir kısa reklam arası verelim bi kendime geleyim' dedi.

[photos]

İŞTE O ANLARIN VİDEO KAYDI