Çöpdemir'in 'sapıklık mı' dediği hastalığı

Hastalığıyla ilgili olarak Hülya Avşar'ın programında döktürdü de döktürdü!.

Ünlü televizyoncu Kadir Çöpdemir, bu ilginç hastalığıyla ilgili olarak Hülya Avşar'ın programında döktürdü de döktürdü!

Habertürk'te Hülya Avşar Soruyor programına konuk olan Çöpdemir, kadın çantalarına ve ayakkabılarına olan düşkünlüğünü anlatırken Avşar kızı, "Kadın çantası hastalığı acaba bir sapıklık mı onu çözemedim?" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Konuya açıklık getiren Kadir Çöpdemir, kadın çantalarını satın alıp evde koluna takıp gezdiği şeklinde bir yanlış anlaşılma olmasın diye açıklamaya çalıştı.

"Kendi bilincim yerine geldiğinden beri hanımlara ilgi duyuyorum. Heteroseksüelim ama yani kadın çantası başka bir şey. Bir sanat eseri" diyen Kadir Çöpdemir, 42 yaşına geldikten sonra başka meslekler de yapabileceğini keşfettiğini ve kadın çantası tasarlamanın da bunlar arasında olduğunu belirtti.

Birlikte olduğu kız arkadaşına çanta ve ayakkabı almayı çok sevdiğini söyleyen Çöpdemir'in çok beğendiği bir ayakkabıyı anlatışı ise ekran başındakileri kahkahaya boğdu:

"Öyle bir dizayn yapmış ki mesela topuğa öyle bir bağlantı yapmış ki baba, hem orada çok sağlam bir mühendislik, hem de inanılmaz bir şıklık var. Yani diyorsun ki bu bindicik (incecik demek istiyor) topuğu -yük de oraya biniyor ya- böylesine bir estetikle nasıl parmağa kadar indirdin ve parmağa verdiğin o ahenkli kıvrımla, en çirkin ayağı bile nasıl güzel gösterebiliyorsun?"

Kadir Çöpdemir, bu sözler üzerine şaşkınlıkla bakakalan Hülya Avşar'ın "Fetişistlik var mı?" sorusuna da "Ayak seviyorum, güzel ayak" cevabını verdi.

changeTarget(document.getElementById("news_content"))