Cengiz Semercioğlu: Cem-Defne haber dili nasıl olmalıydı

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, Cem Yılmaz-Defne Samyeli aşkı sonrası yapılan haberlerde kullanılan dili eleştirdi. Semercioğlu, kullanılan haber dilinin doğru olmadığını söyledi.

Cem Yılmaz-Defne Samyeli aşkı sonrası kullanılan haber dilinin doğru olmadığını söyleyen Semercioğlu, "Cem Yılmaz kullanılan haber dilini eleştirmekte haklı. Özellikle Defne’nin boynundaki kırmızılıktan yola çıkarak yapılan cinsiyetçi haberler çok çirkindi. Ama bunları genelde internet siteleri yaptı. Bu haber dili doğru değil. Allah’ı var gazeteler ve gazetelerin internet siteleri çizgiyi daha iyi koruyor bu konularda." ifadelerini kullandı.

CENGİZ SEMERCİOĞLU'NUN YAZISI

Bir süredir konuşulan Cem Yılmaz-Defne Samyeli aşkı, Defne’nin aracının Cem’in garajında görüldüğü salı gecesi resmiyet kazandı.
Çarşamba öğlen de ayrı ayrı ayrıldılar evden. Magazin basınımıza hayırlı uğurlu olsun.
Cem Yılmaz kullanılan haber dilini eleştirmekte haklı. Özellikle Defne’nin boynundaki kırmızılıktan yola çıkarak yapılan cinsiyetçi haberler çok çirkindi. Ama bunları genelde internet siteleri yaptı. Bu haber dili doğru değil.
Allah’ı var gazeteler ve gazetelerin internet siteleri çizgiyi daha iyi koruyor bu konularda.
“Servise geldi” başlıkları da güzel değildi ama bu malzemeyi veren de Cem Yılmaz’ın kendisiydi.
Cem mizahla olayları geçiştirmeye çalışırken böyle açıklar veriyor. Bu arada geçen yıl olsaydı Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’yi birbirine yakıştırmazdım.
Çünkü Cem aşırı kilolu ve görüntü olarak göz tırmalayan vaziyetteydi. Defne ise malum her zaman fit bir kadın.
Bu yaz başı Cem de fazla kilolarını verdi, spora başladı ve gördüğüm en iyi Cem Yılmaz görünümüne kavuştu.
Belki de Defne için zayıflıyordu, belki de kafasında böyle bir motivasyon vardı.
Cem Yılmaz zayıflayınca 10 üzerinden 10 oldu ve şimdi Defne’nin yanına çok daha fazla yakıştı. Bu yaz güneyde Defne-Cem fotoğrafını çeken yılın en güzel fotoğrafını yakalamış olacak.