Cem Küçük: İpek ailesi resmen timsah gözyaşları döküyor

"Akın İpek medyasının son 8 yılda yaptıklarını yazsak bu köşeler yetmez. Bu aile resmen timsah gözyaşları döküyor."

GAZETECİLER.COM - Star gazetesindeki köşesinde "Askeri casusluk diye milli projelere saldırdılar!" başlıklı bir yazı kaleme alan Cem Küçük, "Akın İpek medyasının son 8 yılda yaptıklarını yazsak bu köşeler yetmez. Bu aile resmen timsah gözyaşları döküyor." dedi.

İşte Cem Küçük'ün köşesinden, Deniz Kuvvetleri merkezli Askeri Casusluk davası ile Cemaate yakın medyanın ilişkilerini anlatan o yazı:
 

Tabii FETÖ’cü medyanın, başta Akın İpek medyası ve Zaman gazetesi olmak üzere en çok can yaktığı yer askeri casusluk davasıydı. Özellikle İzmir Askeri Casusluk davasında yaptıkları yayınlar masum insanların hayatlarını perişan etti. Aileler dağıldı. Çocuklar babasız kaldı. Bugün TV İzmir Askeri Casusluk davasıyla günlerce yayın ve belgesel yaptı. Bugün Gazetesi muhabiri Turan Görüryılmaz ve Bilal Yılmaz “Büyük Takip” ismiyle belgesel yaptı. Yüzlerce subay cinsel sapık diye haber yaptılar. Bazılarının hayvanlarla cinsel ilişki kurduğu yalanını dahi zerre utanmadan yazdılar. Hanımlarının, kızlarının mahrem fotoğraflarını dosyaya kondu. Subaylar, astsubaylar, siviller perişan oldular. Türkiye’de 450’e yakın casus var yalanını yaydılar. Böyle ahlaksız, rezil insanlar bunlar.

Özelikle Akın İpek medyasının son 8 yılda yaptıklarını yazsak bu köşeler yetmez. Bu aile resmen timsah gözyaşları döküyor. Hala bu insanlara iyi gözle bakanlar var. Akın İpek ve medyasındaki adamları yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödeyecekler. Yargıdan kaçamazlar. Gerçi kaçan, yolunu bulan soluğu yurtdışında alıyor. Bunların hepsi aynı örgütün adamları. Polisle gazetecinin farkı yok. Ali Fuat Yılmazer neyse Ekrem Dumanlı o.

Askeri casusluk davasını kurgulayan ve içinde olan herkes çok ağır bedel ödeyecek. Yargı aşamasında bu işin içinde olan sözde medya mensuplarına da hesap sorulacak. Askeri casusluk FETÖ’cülerin en iğrenç işiydi. İşte Can Dündar denilen hain böyle bir örgütle işbirliği yaptı. Bu ayıp ona ve onun gibi işbirliği yapanlara yeter de artar bile.