Cem-Alara Uzan da araya yastık koymuş

Hürriyet yazarı Mehmet Y. Yılmaz, bazı çiftlerin evlenmeden önce yaptıkları 'evlilik sözleşmesi'ne ateş püskürdü. Peki bu konu nereden mi gelmiş aklına?

GAZETECİLER.COM
Hürriyet yazarı Mehmet Y. Yılmaz, bazı çiftlerin evlenmeden önce yaptıkları 'evlilik sözleşmesi'ne ateş püskürdü.
Peki bu konu nereden mi gelmiş aklına?
Cem Uzan ve Alara Koçibey'in evlilik sözleşmesini okumuş Milliyet Gazetesi'nde.
Okuduktan sonra hayreti daha da artmış...
İnsanların bu sözleşmeye neden ihtiyaç duyduğunu sorgulayan Mehmet Yılmaz, Cem Uzan ve Alara Koçibey'in arasındaki bu sözleşmeyi, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un sevişme sahnesinde aralarına yatık koymasına benzetmiş...

(...) Bir kadın ile bir erkeğin ilişkisi, aralarında böyle bir sözleşme varken ne kadar samimi ve yakın olabilir?

Adını şimdi hatırlayamadığım bir dizinin oyuncuları, sevişme sahnesinde “aralarına yastık koyduklarını” açıklamışlardı. Bir kadınla aramda böyle bir sözleşme olsa onu bu tür bir “yastık” gibi hissederdim sanıyorum.

Kadın ile erkek arasında duyguları, modern yaşamın en temel haklarından biri sayılması lazım gelen “çekip gitme hakkını” yok sayan bir sözleşme!

Elbette kadınların boşanmalar yoluyla mağdur edilmeleri gibi bir durum var ve bir çaresi olmalı. Tersi erkek için de geçerli, çalış, çabala, sonra hepsini sadece bir süre evli kaldın diye bir kadına ver! Bunun da bir çaresi olmalı. Ama daha yola çıkarken ayrılmayı hesaplayarak, sözleşmeler yapmak bana çok tuhaf geliyor.