Canlı yayında şoke eden mail!

Kanaltürk ekranlarının yüksek tansiyonlu progamı Ters Cephe'de izleyici maili şoku yaşandı. Moderatör kendini çıldırtan şok maili canlı yayında okudu...

GAZETECİLER.COM
Kanaltürk ekranlarının yüksek tansiyonlu progamı Ters Cephe'de izleyici maili şoku yaşandı. Programın moderatörlüğünü yapan Sami Dadağlıoğlu'nu çileden çıkartan mail canlı yayında ilginç anlara neden oldu.

Terse Cephe dün gece yine pelemikleri, hakaretlerin, sert tartışmaların havada uçuştuğu bir programla izleyenlerin karşısındaydı. Ancak bu kez tartışmaya damgasını vuran programın yorumcuları değil moderatör Sami Dadağlıoğlu oldu. Programı yarıda kesen Dadağlıoğlu bir izleyici mailine dikkat çekerek tartışmayı durdurdu ve ialeyenleri şoke eden o maili okudu.

'Beyler bir kaç dakikanızı alacağım. Bu programın haysiyeti ve şerefi için bu maili okumam gerekiyor
' diyerek araya giren Dadağlıoğlu izleyiciden gelen mailin tümünü okudu. "Eğer adam gibi adamsan bu maili okursun' diye başlayan mailde Ters Cephe'de polemiklerin gerçek olmadığı, danışıklı dövüş yapıldığı iddia edilirken, özellikle Ümit Özdağ'a sitem ediliyordu. Ülkücü olduğunu söyleyen izleyici, Özdağ'ı bu tiyatroya ortak olduğu için kınadığını da belirtti.

İzleyenleri şoke eden mail programın yorumcuları Ümit Özdağ, Ümit Zileli, Fikri Akyüz ve Rasim Ozan Kütahyalı tarafından pek ciddiye alınmasa da Moderatör Dadağlıoğlu'nu canlı yayında çılgına çevirdi. İzleyiciye sert tepki gösteren Dadağlıoğlu programın sonunda sakinleşebildi. Çünkü program kapanmadan ayn izleyiciden yeni bir mail geldi. Ama bu suçlama değil özür ve övgü vardı. 'Maili okuyacağınızı düşünmemiştim, sahiden adam gibi adammışsınız. Beni mahçup ettiniz, özür diler, başarılar dilerim'

Dadağlıoğlu ikinci maille birlikte sakinleşti ve programı kapattı.

İşte o anlar:


İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları