Canlı yayında liberal ve ulusal kapışması!

Habertürk ekranlarında tam anlamıyla bir 'Liberal ve ulusalcı savaşı' yaşandı. Doğu Ergil, ulusalcı avukatı adeta çıldırttı!

GAZETECİLER.COM

Adalet dağıtan insan, “Adil” insandır… İdeolojilerde ise “Adalet” duygusu olmaz… Öncelik, yandaş ideolojinin çıkarıdır… İşte gördüğünüz gibi, birisi Baro Eski Başkanı, diğeri akademisyen olan iki düşünür, “adil” olma hassasiyeti göstermeden kendi ideolojilerinin gereğini yerine getiriyorlar… Medyamız da onların, hukuku katletmelerine yardım ve yataklık ediyor…

A.B.O

Habertürk ekranlarında tam anlamıyla bir 'Liberal ve ulusalcı savaşı' yaşandı.  Tutuklanan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner’in avukatlığını yapan İstanbul Barosu eski Başkanı Avukat Turgut Kazan ile akademisyen Doğu Ergil canlı yayında kapıştı.

Yargıda yaşanan kıran kırana savaşın damga vurduğu gündemi değerlendiren Ergil, ülkedeki statik yapının aşılması gerektiğini söyleyerek ulusalcı kesimleri eleştirdi. Ergil, Avukat Turgut Kazan'ın da statik yapıya dahil olduğunu söyleyerek tartışmanın fitilini ateşledi. Kazan ise Ergil'in eleştirileri karşısında adeta çileden çıktı.

Doğu Ergil bundan önceki son canlı yayın bağlantısı da olaylı olmuştu. Ergil,

Habertürk'ün spikerini adeta azarlamıştı.

İŞTE O ANLAR: