Canlı yayında Kürtçe türkü okudu

‘Bu Kalp Seni Unutur mu?’ dizisinde ‘Sinan’ rolünü canlandıran Bülent İnal canlı yayında Kürtçe türkü okudu..

Perşembe akşamı CINE5’te yayınlanan Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu "Full Ekran" programında "Bu Kalp Seni Unutur mu?" dizisinde ki rolü ile ilgili konuştu ve bir de Kürtçe türkü söyledi. Show TV'de yayınlanan ‘Bu Kalp Seni Unutur mu?’ dizisinde ‘Sinan’ rolünü canlandıran Bülent İnal cezaevinde ki işkence sahnelerinin RTÜK’ten uyarı almadığını ancak çocuklu ailelerin tepkisini çektiklerini söyledi.

BIYIKLI MI BIYIKSIZ MI

‘’Seyirci beni bıyıklı görmeye alıştığı için ‘Kalpsiz Adam’ dizisinin bıyıklarımı kestirdim diye tutmadığını söylüyorlar. Ancak ben buna sadece gülüyorum. ‘Bu Kalp Seni Unutur Mu?’ dizisinin en yüksek reyting alan bölümü 5. bölümdü, yani benim bıyıklarımı kestirdiğim bölüm.’’ diyerek ‘Bülent İnal bıyıklı mı olmalı bıyıksız mı?’ tartışmalarına noktayı koydu.

CANLI YAYINDA KÜRTÇE TÜRKÜ OKUDU

"Başka Semtin Çocukları" filminde ve "Bu Kalp Seni Unutur mu" dizisinde "Değme Felek" türküsünü söyleyen Bülent İnal, Cengiz Semercioğlu’nun ricasını kırmayarak ‘Full Ekran’ programında şarkının Kürtçesini seslendirdi. Yeni projelerinden de bahseden Bülent İnal ‘’Uzun zamandır peşinde olduğum, bizim okuldan birinin yazmış olduğu bir hikaye var. Sonunda adamı buldum ve projenin içinde olmak istediğimden bahsettim’’ diyerek yeni dönemde iki sinema ve bir de tiyatro ile sevenlerinin karşısına çıkacağını müjdeledi.