Canlı yayında hakaretler havada uçuştu...

Beyaz TV ekranları dün gece son zamanların en ilginç tartışmasına sahne oldu. İzleyenleri hayretler içinde bırakan tartışmada hakaretler havada uçuştu...

Büyü ve tılsım bozduğunu iddia eden Metafizik araştırmacısı Tufan Tufan'ın söylediklerine kızan yazar Naci Çelik, sinirler gerilince önündeki suyu canlı yayında Tufan Tufan'ın üzerine fırlattı.

Beyaz TV ekranlarındaki tartışma izleyenleri hayretler  içinde bıraktı. Metafizik araştırmacısı Tufan Tufan ile yazar Naci Çelik büyük ve tılsım yüzünden canlı yayında birbirine girdi. Beyaz Tv'de ekrana gelen 3.Göz'ün dün akşamki gündem konusu tılsım ve büyüydü.

SUYU FIRLATTI

Konuklardan Tufan Tufan büyü ve tılsımı bozduğunu öne sürünce, yazar Naci Öelik'in tepkisiyle karşılaştı. Ne olduysa işte ondan sonra oldu. Karşılıklı suçlamaların ardından gerilim ardından Naci Çelik, bardağın içindeki suyu canlı yayında Tufan Tufan'ın üzerine fırlattı.

SİHİR VE TILSIM BOZARIM

Tufan Tufan tılsım ve büyüyü bozduğu öne sürerek "Ben koruyucuyum. Sihir ve büyü yapılmış kişileri o dertten çözmek için uğraş veririm. Kimseye saldırmam, saldırtmam. Bunun dışında bir şey yaptığımı iddia eden varsa çıksın ortaya" dedi.

SEN ŞARLATANIN KRALISIN

Bu sözlere tepki gösteren Naci Çelik'te "Bana yap, büyü yap, sihir yap. Bütün gücünü ortaya koyup yapmazsan yalancısın. Büyü çözmesini bilen yapmasını da bilir. Saf masum insanları kandırıyor. Sen ismini bile saklayan sahtekarsın. Ben Tufan Tufan gibi doğruda Allah'la görüşemem. Sen şarlatanın kralısın." sözleriyle Tufan Tufan'a karşılık verdi.

Gerilen ortam, karşılıklı suçlamalarla tavan yaptı.

İşte canlı yayında geçen o diyaloglar:

Naci Çelik: Sen şimdi bana sihir yapacan mı? Yapmayacan mı?

Tufan Tufan: Yapmıyorum.

Naci Çelik: Vay terbiyesiz.

Tufan Tufan: Terbiyesizin kralı sensin. İstesem senin her tarafını paramparça ederim ya. Lime lime olursun.

Naci Çelik: Etmezsen Allah'ın meleklerin laneti üzerine olsun.

Tufan Tufan: Senin yüzünden nefesimi tüketmem.

Naci Çelik: Haftaya ben buraya tılsımlı bir vaziyette yamultulmuş bir vaziyette getirmezsen alçaksın.

Tufan Tufan: Alçak olanda sensin, riyakar olanda sensin, sahtekar olanda sensin.

İşte bu sözlerden sonra dayanmayan Naci Çelik, içmesi için stüdyo görevlileri tarafından önüne koyulan bardağın içindeki suyu Tufan Tufan'a fırlattı.

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor