Çandar, Yahudi Neo-çılgınların kalemi mi?

Cengiz Çandar değil sadece aynı itham Aslı Aydıntaşbaş için de geçerli... Fehmi Koru'nun tezine bir bakın deriz...

GAZETECİLER.COM - Cengiz Çandar ile Aslı Aydıntaşbaş, ABD'deki İsrail yansılı Neo-Çılgınlar'ın kalemi mi? İddia Fehmi Koru'nun Taha Kıvanç imzalı yazısından...

Tezini bir dostunun komplo teorisine dayandırmış. Bu yazarların isimlerini vermemiş ama doğrudan yazılarına link vererek kimleri kastettiğini, "delil" olarak gördüğü yazılarla birlikte lanse etmiş.

Önce "dostunun komplo teorisini" verelim...
Tez şöyle:

Türkiye’yi belli bir amaca doğru sevk etmek, şimdiye kadar direndiği görevleri benimsetmek isteyen belli bir yabancı gücün koçbaşı konumunda PKK; o güç “Vur” deyince vuruyor, “Dur” deyince duruyor. ‘Yabancı güç’ Washington’da hâlâ etkili İsrail-yanlısı Neo-Çılgınlar imiş; istenen de İran’ı hedef alan bir operasyon: “Obama’yı buna zorluyorlar; son hamle için ise Türkiye’ye ihtiyaçları var..."

BU YAZARLARA BAK ANLARSIN!

Fehmi Koru'nun dostu "bu akılalmaz tezi için" demiş ki:
"
Yarından itibaren, 1 Mart tezkeresi günlerinde ‘Amerika’nın yanında savaşa girmezsek perişan oluruz’ yavesini seslendirmiş malum kalemler, dikkatleri İran üzerine çevirmeye çalışacaklar; yazılarını izle bak...”

NEO ÇILGIN KALEMLER Mİ?

Fehmi Koru da ilk iş olarak "Neo-Çılgınların malum kalemleri" olarak gördüğü yazarların köşelerini takibe almış. Sonrasını onun yazısından okuyalım.

"İlk işim gazetesine göz atmak oldu dün, sonra da ’e... Bu iki gazetenin 1 Mart sabıkalı birer yazarı gerçekten de dostumun öngördüğü çizgide yazılar yazmışlar... Bingo... “Nasılmış...” demek için aradığında söyleyecek söz bulamadım."

ASLI İLE ÇANDAR NEO-ÇILGIN MI?

Fehmi Koru bu "Amerika eksenli" dediği yazarların isimlerini köşesinde geçirmemiş. Onun yerine gazetelerinin isimlerini yazıp doğrudan "delil" olarak gördüğü yazıları linklemiş.

Linklere tıkladığınızda Radikal'den Cengiz Çandar'ın "Bu hangi PKK? Arkasındakiler kim?" başlıklı yazısına gidiyor. Milliyet'e tıkladığınızda ise karşınıza Aslı Aydıntaşbaş'ın "Medya muhalefet değil Ortadoğu'ya bakalım" başlıklı köşe yazısı çıkıyor. Fehmi Koru bu iki yazarı İsrail yanlısı Neo-Çılgınların projelerine destek vermekle itham ediyor...

Fehmi Koru'nun yazısının tamamı için




Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor