Canan Arıtman canlı yayında çileden çıkardı

5N 1K'da olay bitmiyor. CHP milletvekili Canan Arıtman canlı yayın konuğu olduğu programda moderatör Cüneyt Özdemir'i adeta çıldırttı.

GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranlarının polemik zengini programı 5N 1K'da olay bitmiyor. CHP'nin ilginç çıkışlarıyla bilinen milletvekili Canan Arıtman canlı yayın konuğu olduğu programda moderatör Cüneyt Özdemir'i isyan ettirdi.

Medyanın CHP kurultayı sürecinde yandaş bir rol oynadığı iddialarını konu alan tartışmada Canan Arıtman'ın da görüşlerini almak isteyen Özdemir yaptığına yapacağına pişman oldu. Arıtman, Özdemir'in hiç bir sorusuna cevap vermeyip sadece kendi gündemini anlatmayı tercih etti. Özdemir, araya girip soru sormak istediği zamanlarda da Arıtman fırsat vermedi. Konuğunun tavrı karşısında adeta isyan eden Özdemir ne yapacağını şaşırdı.

BEĞENMİYORSANIZ ÇIKMAYIN EKRANA!

Canan Arıtman
'ın sürekli olarak medyayı hedef alması da Özdemir'in bir başka isyanına neden oldu. Arıtman'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için aşağılama amaçlı olarak 'Ermeni kökenli' olduğunu iddia etmesi üzerine aldığı tepkileri gündeme getiren Özdemir aldığı cevap karşısında şu tepkiyi verdi;

'Canan Hanım madem bu kadar medyayı suçluyorsunuz, o zaman neden bu programa katıldınız. Eğer medya rating amaçlı yayınlarla sizi yıpratıyorsa katılmayın sizde TV programlarına. Mecbur değilsiniz ki, beğenmiyorsanız çıkmayın ekrana siz de.'

İşte o anlar:


İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları