Can Ataklı'nın CNN Türk'ten şikayeti var!

Vatan yazarı Can Ataklı bugünkü yazısında CNN Türk'e olan kırgınlığını ve eleştirisini dile getirmiş. Ataklı eleştirisinde haksız da sayılmaz .

GAZETECİLER.COM - Vatan yazarı Can Ataklı bugünkü yazısında CNN Türk'e olan kırgınlığını ve eleştirisini dile getirmiş. Ataklı eleştirisinde haksız da sayılmaz . CNN Türk'te canlı yayına telefonla bağlanan Ataklı bir çok gazetecinin başına gelen şeye maruz kalmış. Aniden telefon görüşmesi kesilmiş ve sözleri kursağında kalmış Ataklı'nın. Kendisinden

"CNN Türk’te telefon bağlantısı

Bu hafta paylaşmak istediğim son nokta canımı sıkan bir konu. Meslek nezaketi açısından üzüldüğüm bir olay. Cumartesi günü AKP kongresinden sonra her nasılsa, ilk kez CNN Türk’ten arayıp görüş istediler. Ama az sonra yaptıkları herhalde başıma ilk kez geldi ve gerçekten üzüldüm, kırıldım.

İlk defa katılmıyorum ki

Televizyonların yayınlarına telefonla ilk kez katılmıyorum. Üstelik o sırada canlı yayında olan sunucunun sıkıntısını da yaşamış biri olarak biliyorum. Bu nedenle konuşmalarımı çok hızlı ve kısa yapar, sunucunun kesmesine gerek bırakmadan cümlemi bitiririm. Yeni bir soru olursa da cevaplarım.

Yine aynısını yaptım

İlk defa bağlandığım CNN Türk’e de aynen öyle yaptım. Çok hızlı biçimde Başbakan’ın konuşmasının iyi olduğunu, ama asıl konunun uygulama aşamasını olduğunu belirterek örnekler vermeye başladım. Tam cümlenin ortasında karşı taraftan “Tamam Can Bey süremiz bitti” uyarısı geldi telefon kapandı.

Can sıkıcı bir şey tabii

Bir haber kanalının bu kadar nezaketsiz davranabileceğini sanmıyordum. Ama yaptılar işte. Madem yayın bitiyordu, telefona bağlarken neden uyarmadınız, hatta niye bağladınız, değil mi? Neyse, televizyonlarda beni çok görüyorsunuz, başıma böyle bir şey ilk kez geldiği için sizlerle de paylaşmak istedim."