Can Ataklı CHP'ye yeni bir isim buldu

CHP ise Twitter’dan iki cümle ile muhalefet etmeye kalkıyor. Olmaz böyle şey.

GAZETECİLER.COM

Can Ataklı VATAN'da "Twitter'dan muhalefet olmaz" başlığı altında yayımlanan yazısında doğrudan haberimizin başlığındaki gibi demiyor ama anlatmak istediği o:
"CHP = Twitter Muhalefeti"
...
Böylece...
CHP'nin içinde bulunduğu aymazlığı adeta gözlerimizin içine sokuyor.
Ahmet Altan'ın, Ak Parti'ye yaptığı dostluğu Ataklı, CHP'lilere yapıyor...
"Uyanın hey!" diye haykırıyor adeta...
Can Ataklı'nın fanatik CHP'lieri kızdıracak, aklı başına olan CHP'lileri ise derin düşündürtecek yazısı şöyle...


Twitter’dan muhalefet olmaz

Başbakan Erdoğan bir stad dolusu insan tarafından protesto ediliyor, stadı terkediyor, ardından stadı Galatasaray’a vermeyebileceklerini ima ediyor, iktidara oynayan CHP ise Twitter’dan iki cümle ile muhalefet etmeye kalkıyor.
Olmaz böyle şey. Eğer CHP bu muhalefet anlayışı ile seçimlere gidecekse, müthiş bir hayal kırıklığı yaşayacaktır.
Kemal Kılıçdaroğlu, sessiz, sakin, çelebi munis olabilir. Ama bu koca CHP’nin pısırık muhalefet yapmasının gerekçesi olamaz.
Bakın bu kadar büyük skandal karşısında ana muhalefet partisi ne yapmalıydı;
Genel Başkan hemen ertesi gün yanına başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş taraftarı oldukları bilinen milletvekilleri ile birinci ligde oynayan takımların illerindeki CHP milletvekillerini alarak hemen Galatasaray Stadı’na gelmeliydi.
Başbakan’ın “Nankör” söylemini ve “stadı geri alma” tehdidini yerden yere vurmalı, bu konuda Galatasaray’ın arkasında durduğunu açıkça ilan etmeliydi.
Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarını da arayarak onları da bu protestoya dahil etmeye çalışmalı, bunun bir takımla ilgisi bulunmadığını, iktidarın baskı ve tehdit politikalarının bir sonucu olduğunu söyleyerek tüm takımlar arasında bir işbirliği ve dayanışma çağrısı yapmalıydı.
Bütün takımların internet sitelerine röportajlar vermeli ve tüm sporseverlerle gönül birliği içinde olduğunu açıklamalıydı.
Ama ana muhalefet lideri bunun yerine Twitter’den bir mesaj atmayı tercih etti. Ne üzücü.

Can Ataklı'nın diğer yazılarını