Can Ataklı canlı yayında partneri ile kapıştı

Haber Analiz, Habertürk ekranlarında ateşli bir polemiğe sahne oldu. 'İsrail taraftarlığı' suçlaması programda Can Ataklı'yı canlı yayında adeta çıldırdı.

GAZETECİLER.COM
Haber Analiz, Habertürk ekranlarında ateşli bir polemiğe sahne oldu. Zaman yazarı Ahmet Tezcan ve Vatan yazarı Can Ataklı'nın hazırlayıp sundukları programa Ataklı'nın İsrail çıkış damga vurdu.

Ataklı, Gazze'ye giden yardım filosunu örgütleyen İHH'yı da 9 kişinin ölümüyle suçlayınca Ahmet Tezcan'ın yaptığı itiraz üzerine tartışma birden alevlendi. Tezcan, 'İsrail'in suçu yok mu?' diye sorunca Muhafazakar medyanın merkez medyaya dönük 'İsrail taraftarlığı' suçlaması Can Ataklı'nın isyan etmesine neden oldu. Ataklı, bu suçlamanın çok basit ve ucuz bir şekilde herkese karşı hemen her olayda gündeme getirildiğini söylerek Ahmet Tezcan'la sert bir polemiğe girdi. Hayli tepkili olduğu gözlenen Vatan yazarı canlı yayında adeta çıldırdı.

Şu AKP mantığından vazgeç. Bana dönüp edebiyat yapma. Bana bir tane fikir söyle. Yok 'Hamas çok iyi', yok 'İsrail'in hiç suçu yok mu?' Ya nedir bu kardeşim. Bu milleti bu kadar da aptal yerine koymayın Allah aşkına! Kimi kandırıyorsunuz? Kim ne derse 'sen İsraillisin' diyorsunuz. İkide bir İsrailcilik oynamayın, İsrail üzerinden politika yapmayın artık.

Ataklı, Ahmet Tezcan'ın araya girdiği bölümlerde bazı itirazlarda bulunması üzerine daha da sinirlense de tartışmanın sonlarına doğru sakinleşmeyi bildi.

İşte o anlar:

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları