Can Ataklı Altanlar'a 'şerefsiz' dedi mi?

Can Ataklı'nın 'cinleri tepesine çıkmış'... Beyaz TV'de Altan ailesi için bu sözü etti mi?

GAZETECİLER.COM - Can Ataklı "Altan ailesi şerefsizdir" dedi mi?
Ataklı bugün köşesinden veryansın ediyor.
Diyor ki "ben böyle bir laf etmedim"...
İnternet sitelerinin sözlerini çarpıttığını iddia eden Can Ataklı, Beyaz TV'deki programda yaşananları özetleyip şöyle diyor:

"Cinimi en çok tepeme çıkaran şey “söylemediğim ya da yapmadığım” halde tersinin ileri sürülmesidir. (...) Beyaz TV’de Rasim Ozan Kütahyalı ile yaptığımız programda, laf döndü dolaştı Defne Joy Foster’ın ölümüne geldi.

Foster’ın öldüğü evin sahibi gazetecinin, ölmüş bir kadını korumak yerine “bardan kaldırdığı bir kadın muamelesi” yapmasının bir erkek için şerefli davranış olmadığını söyledim.

Kütahyalı, her zamanki gibi kurnazlıkla “Altan ailesinden niye bu kadar nefret ediyorsun” demez mi? Orada cevabını verdim ama, kan kokusuna meraklı bazı internet haber siteleri bu görüntüleri anında yayına soktu.

Videonun altına yazılan haberlerde ise “Can Ataklı Altan ailesi şerefsizdir dedi” başlığını attılar.
(...)
Oysa ne böyle bir sözüm var ne de böyle bir düşüncem.
Evet, Altan kardeşlerin görüşlerine, bunları yansıtma biçimlerine şiddetle karşıyım. Onların bu tavrına karşı her yerde mücadele eder, eleştirilerimi sürdürürüm. Ama bugüne kadar hiç kimsenin şeref ve haysiyetine dil uzatmadım, kişisel hesap görmeye kalkmadım, nezaket kurallarını elden bırakmadım.

Yazının tamamı için