'Burcu Esmersoy bir plastik sunucudur'

Mesut Yar heyecanlı, Burcu Esmersoy plastik... Sina Koloğlu, NTV'nin ve CNN Türk'ün yaz ekran yüzlerini yazdı...

GAZETECİLER.COM
Milliyet
gazetesinin TV yazarı Sina Koloğlu, NTV'nin ve CNN Türk'ün yaz akşamlarında ekranı emanet ettikleri iki önemli ismi masaya yatırdı.

Burcu Esmersoy'un plastik bir sunucu olduğunu söyleyen Koloğlu, Mesut Yar'a da bazı tavsiyelerde bulunmuş:

BİRİ PLASTİK, BİRİ HEYECANLI

Mesut Yar, ‘Burada Laf Çok’la CNN TÜRK’ün yaz sohbeti yüzü. Acun Ilıcalı ve Okan Büyülgen gibi ‘öyle kolay kolay ekrana çıkmayan’ isimleri programına çıkarttı. Ve bu isimlerin söyledikleri haber oldu. Bu şekilde bir kere adını duyurdu. Ne de olsa yılların ekran tecrübesi var. Soru sorma adabı filan yerinde. Ama bir telaş görüyorum. “Soru sordum, cevabı gelse bitse de sonra ne soracağıma baksam” telaşı. Yani sohbetten çok soru-cevap sıkışıklığı içinde.

Mesut, bir de zayıfladın da ama o eski havanı kaybettin kardeşim. Çok zayıfladın. Çok fazla şişmanlamak gibi bir şey. Ben de zayıfladım da millet “Oğlum tamam bu kadar fazlası yakışmıyor” dedi.

Burcu Esmersoy da NTV’nin yaz sohbeti yüzü. Ne derseniz deyin fark etmez, onlar için karar verilmiştir. Böyle bir isim Burcu Esmersoy. Vitrin, reklam, pazarlama hangi sözcük varsa geçerlidir. Baştan söyleyeyim. Yani ben ne yazarsam yazayım... Bunlar değişmeyecek. Bir kere hırslı, hem de çok. Gözlerinden belli. Kendine güven sonsuz ve karşısındakine bunu ‘gözüne soka soka’ ispatlıyor. NTV koridorlarından yürürken mutlaka her gün dönüp bakılıyordur. Burcu Esmersoy bir plastik sunucudur. İyi ya da kötü, doğru ya da yanlış gibi uçlarda değildir. Evet, sadece plastik bir yüzdür. Sohbetleri toz bulutu gibi dağılır gider. “Burcu Esmersoy sunuyor” diye bakarsınız. Sonra geçersiniz. Dedim ya bunlar hiç önemli değil. Şimdiki zamanın ‘trend’lerinden.
Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor