Bu yazıya en çok muhafazakar yazarlar bozulacak!

Bugün de yeni bir köşe yazarı ilk yazısı ile gazetede boy gösterdi. Ancak bu yazıya AK Partili muhafazakar yazarlar çok bozulacak.

GAZETECİLER.COM - Akşam gazetesine TMSF tarafından el konulması sonrasında başta gazetenin Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya olmak üzere pek çok yazarı ile yollar ayrılmıştı. 

Tuğçe Tatari, Hüsnü Mahalli, Sevim Gözay, Gürkan Hacır gazeteden yeni Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan tarafından yollanırken, Deniz Ülke Arıboğan ise kendi isteği ile yazmaya ara vermişti. 

EN ÇOK AK PARTİLİ MUHAFAZAKAR YAZARLAR BOZULACAK

Ocaktan yönetimindeki gazete boşalan köşelerini yeni isimlerle doldurmaya çalışıyor. Bugün de yeni bir köşe yazarı ilk yazısı ile gazetede boy gösterdi. Ancak bu yazıya AK Partili muhafazakar yazarlar çok bozulacak.

Neden mi? Hemen söyleyelim.

Akşam gazetesinde bugün ilk yazısı yayınlanan Yasemin Nak medya kulislerinde bilinen biri isim değil. Ancak Ben bu yeni Türkiye'yi istiyorum başlıklı yazısında Başbakan Erdoğan'a yönelik övgüleri ile dikkat çekiyor. Yazıyı okuyunca Başbakan'a yönelik övgülerin Başbakan Erdoğan'ı bile rahatsız edecek kadar yoğun olduğu görülüyor. 

"BU KADAR YILDIR BÖYLE BİR YAZI YAZAMADIK"

Dediğimiz gibi Nak'ın yazısına en çok yıllarca AK Parti saflarında olan, Başbakan'ı seven ve öven yazarlar bozulacak "bu kadar yıldır böyle bir yazı yazamadık" diye.

Akşam gazetesinin bugün "Güçlü Kalem" diye anons ettiği Nak yazısında, kendisinin hayata dair pek çok şeyi CHP'li büyükbabasından öğrendiğini; ancak Kuran Kursu'na gitmediği için dua etmeyi bile bilmediğini; 14 yaşındaki oğlunun ise İngilizce genetik, NASA ve bilgisayar programları hakkında konuşabildiğini; başlangıçta Gezi Eylemlerine katıldığını ancak sonra Başbakan'a küfredildiği için Taksim'e gitmekten vazgeçtiğini yazdı ve şöyle devam etti: 

OĞLUM KÜLTÜREL DONANIMLI VE DİNİ DEĞERLERİYLE BARIŞIK OLACAK

"Benim oğlum, geçmişi dünyayı sadece tek gözlükten izleyen, bu yüzden dini ve kendi geleneksel değerlerini önemsemeyen Türkiye’sinden değil. Modern dünyanın bilimsel ve teknolojik gelişmelerini yakından izleyen, kültürel donanımlı ama aynı zamanda dini ve kültürel değerleriyle barışık bir Türkiye’de yaşayacak. 

İŞTE AK PARTİ BU TÜRKİYE'Yİ İNŞA EDİYOR

"İşte AK Parti iktidarı son on yıldır bu Türkiye’yi inşa ediyor. Okullarda teknolojik eğitime geçildi. Fatih Projesi ile öğrenciler modern eğitim ve teknolojiyle dünyalarını geliştirecek. 

SİYER DERSİ DE ALACAK, ANNE BABASINA YASAK ANADİLİNİ DE

"Dilerse, anne babasına yasaklanmış anadilini öğrenecek. Aynı zamanda Siyer dersi alacak, Kuran derslerini öğrenmek için seçme özgürlüğüne sahip olacak. 

Şu an inşa edilen yeni Türkiye gençleri Mozart dinleyecek ama Dede Efendi’yi de bilecek. Onlar, kültürü ve geçmişiyle utanmayacak, çünkü bilgiyle donatılacaklar. Kulaktan dolma bilgilerin değil, geçek bilginin nesli yetişiyor. 

TÜRKİYE'NİN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTMEYE KARARLI BİR LİDERİ VAR

"Bu ülke verdiği karalardan emin, dünya vizyonu olan bir lidere sahip, Recep Tayyip Erdoğan. Benim oğlum için kurduğum hayalleri paylaşan ve onlar için güçlü bir Türkiye kurmak için yılların kangren haline gelmiş sorunlarını yok eden bir lider! 
Ben oğlumun geleceği adına rahatım. Bu ülkede güzel şeyler oluyor. Her ne kadar birileri sürekli gerilim sahneleri planlasa bile Türkiye’yi ekonomi, sağlık, yatırım, ulaşım, bilim, spor ve buna benzer birçok konuda dünyanın önemli ülkeleri arasına sokmaya, Türkiye’nin marka değerini yükseltmeye kararlı lider var: Recep Tayyip Erdoğan

Ben bu Türkiye’yi istiyorum!"
Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın