Bu yanlış anlama kahkaha attırdı

Cüneyt Özdemir bu kez CNN Türk stüdyoları ile Flash TV stüdyoları arasında ilginç bir canlı yayın bağlantısına imza attı...

GAZETECİLER.COM

Cüneyt Özdemir bu kez bir başka televizyon kanalının stüdyolarına bağlanarak ilginç bir canlı yayın bağlantısına imza attı. Flash TV'nin cezaevlerindeki mahkumları konu alan "Kadere Mahkumlar" programının ekibi Özdemir'in sorularını yanıtladı.

Özdemir, programın formatı karşısında yaşadığı şaşkınlığı anlattıktan sonra Kadere Mahkumlar'ın yapımcısına söz verdi. Yapımcı programın formatının kendi fikirleri olduğunu söylerken dünyada bir ilk olduğunu belirtti. Hapishane parmaklıklarının çevrelediği ve bir cezaevi koğuşunu yansıtan Flash TV stüdyosu izleyenleri de şaşkınlık içinde bıraktı.

KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLADI!

Flash TV'nin bu ilginç programında şarkılarıyla yer alan sanatçı Dilber Ay ile Cüneyt Özdemir arasındaki diyaloglar ise hayli ilginçti. Ünlü şarkıcıdan en çok hangi şarkıların istendiğini soran Özdemir neye uğradığını şaşırdı.

Özdemir, Dilber Ay'a 'en çok istek aldığınız 5 şarkıyı söyler misiniz?' diye sordu. Dilber Ay 'zorunda mıyım?' diye cevap verince bozulan Özdemir 'tabi ki zorunda değilsiniz' dedi. Bu diyalog aynı şekilde tekrarlandıktan sonra Dilber Ay'ın 'zorunda mıyım' derken en çok istek alan şarkısının adını söylediğini farkeden Özdemir hem zor durumda kaldı hem de kendi haline gülmeden de edemedi.

İşte o anlar:

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor