Bu tıraş Avcı'ya yakışmadı!

Buna rağmen kendisini eleştirmek niyetinde değildim. Ama bir gazetedeki röportaj ve sakal tıraşı görüntüsü beni son derece rahatsız etti.

GAZETECİLER.COM - Sabah yazarı Ömer Üründül, bugün köşesiden Ayşe Arman'ın pazar günü yaptığı röportajda Hürriyet yazarını traş eden Abdullah Avcı'yı sert bir dille eleştirdi.

"Abdullah Avcı saha içi ve dışındaki duruşu, efendiliği ve teknik direktörlük başarılarıyla takdir ettiğim bir kişidir. Şimdi de kendisine onur verilen bir görev üstlendi." diyen Üründül yazısına şöyle devam etti:

"Tabii ki sürekli arkasında duran bir yönetimle, medya baskısından uzak seyircisiz bir takımı çalıştırmakla, Milli Takım'a teknik direktörlük yapmak arasında dağlar kadar fark var. Bütün içten temennim Abdullah Avcı'nın zoru başarmasıdır.

SHOW PROGRAMINA ÇIKMASI DOĞRU DEĞİLDİ

Arka arkaya TV'deki spor programlarına çıktı. Eleştirilecek fazla yanı yok. Ama bir şov programına çıkması doğru değildi. Buna rağmen kendisini eleştirmek niyetinde değildim. Ama bir gazetedeki röportaj ve sakal tıraşı görüntüsü beni son derece rahatsız etti.

ÖZELEŞTİRİ YAPIP FRENE BASMALI

Milli Takım Teknik Direktörü medyayla, bilhassa magazin kısmıyla böyle iç içe girerse bütün ağırlığını kaybeder. Abdullah Avcı, ivedilikle bir özeleştiri yapıp frene basmalı. Bir dost uyarısı..."