Bu mailler Sevilay Yükselir'i çıldırttı!

Sabah yazarı Sevilay Yükselir'in köşesinde keskin bir isyan var bugün. Yükselir, 'hayır'cıların küfür ve hakaret içeren tepkilerinden dolayı adeta çıldırmış.

GAZETECİLER.COM
Sabah yazarı Sevilay Yükselir'in köşesinde keskin bir isyan var bugün. Yükselir, 'hayır'cıların küfür ve hakaret içeren tepkilerinden dolayı adeta çıldırmış.

Sevilay Yükselir, 'evet' oyu vereceğini açıklayan bazı sanatçı ve aydınların aldığı kimi ölçüsüz tepkileri eleştirdiği yazısında şahsına dönük yapılan 'hayır' tacizlerinden şikayet etmiş. Fena halde bunaldığı söyleyen Yükselir şöyle diyor: "inanın çok bunaldım. Fenalık geldi. Hakaret işitmekten, küfür yemekten olsa gerek cidden kimyam bozuldu!
Dayanılır gibi değil artık!"

"Bu yaptığınız gerçekten utanç verici!" diyerek söze başlayan Sabah yazarı aldığı bazı maillerden yaptığı alıntılarla karşı karşıya kaldığı tacizi vurgulamış.

"Adım gibi eminim sırf, "Evet" diyeceğim için bana, "Seni gidi o..., Şerefsiz! Alçak! Genelevdeki kadınlar bile senden daha onurlu! Daha vatansever!" gibi pis cümlelerle başlayan ve yine ağıza alınmayacak ahlaksızca küfürlerle biten epostalar göndermek yerine, evimin önünde pusu kurup ırzıma geçerdi bunlar!
Emin olunuz ki yaparlardı!
Çünkü bazı "hayır"cı arkadaşlar iyiden iyiye sapıttı!
Sandığa gitme günü yaklaştıkça işi iyice şirazesinden çıkarmaya başladılar!
Ne arkadaş belliyorlar, ne dost, ne de kardeş!
Konuşamıyorsunuz dahi onlarla... Tartışamıyor... Niye, "Evet" dediğinizi anlatamıyorsunuz bile!
"Evet" misin kardeşim? Derhal, "Tamam o zaman vur kafasına gitsin!" felsefesi harekete geçiriliyor karşı taraftan!"

Yazının tamamını okumak için

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları