Birand'dan çarpıcı 'İslami değil insani' uyarısı!

Birand, İsrail'e karşı toplumda oluşan tepkiye dair hem medyayı hem sokağı uyardığı değerlendirmesinde çarpıcı ikazlarda bulundu.

GAZETECİLER.COM
Kanal D Ana Haber'in anchorman'i Mehmet Ali Birand, İsrail'e karşı toplumda oluşan tepkiye dair hem medyayı hem sokağı uyardığı değerlendirmesinde çarpıcı ikazlarda bulundu.

Başbakan Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamaları ve süreci yorumlayan Birand, toplumda İsrail'e karşı oluşan tepkilere dair çarpıcı bir uyarı yaptı. Birand 'Bu gemiler insani yardım taşıdılar, İslami yardım değil' derken anti semitik bazı eğilimlere karşı uyanık olunması gerektiğini hatırlattı.

Birand, 'Sevgili seyirciler 1,5 dakikanızı almak istiyorum' diyerek söze başladığı değerlendirmesinde sokağın reflekslerine karşı hassas bir uyarıda bulundu.

"Başbakan Musevi vatandaşlarımıza karşı hassas davranmamız gerektiğini söyledi. Benimde bu konuda bir uyarım var. Bu gemiler insani yardım taşıdılar, islami yardım taşımadılar. Bu olayı İslam'a karşı Musevilik olarak yansıtmayalım, şin rengini ve tadını kaçırmayalım, lendimiz yaralamayalım."

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları